Uusi viestintä­ammattilaisten verkkopalvelu Viestijät.fi julkistettu

ProCom-päivässä 3.6. julkistettiin uusi viestintäammattilaisten verkkopalvelu, Viestijät.fi. Muun muassa ProComin ylläpitämä Pilkun paikka -blogi löytyy jatkossa Viestijät.fi-sivustolta. Kesän ajan palvelu on beta-vaiheessa. Anna palautetta ja kerro meille, mihin suuntaan sinä toivot foorumia kehitettävän!

Viestijät.fi on yhteisöviestinnän ammattilaisten areena, jossa viestinnän parissa leipänsä ansaitsevat tai muuten viestintään ja vuorovaikutukseen intohimoisesti suhtautuvat asiantuntijat saavat mahdollisuuden verkostoitua, jakaa ja oppia toisiltaan.

Viestijät.fi on alusta, jossa alan tekijät ja näkijät pääsevät vaikuttamaan alansa tulevaisuuteen sekä siihen, miten rakennamme paremmalla viestinnällä parempaa yhteiskuntaa.

Mukaan ovat tervetulleita yksilöt ja yritykset, jotka jakavat saman päämäärän: tehdä viestintää, joka vaikuttaa.

Viestijät.fi kokoaa viestintäalan ajankohtaisia ja uutta luovia virtoja verkosta, hyödyntäen vahvasti sosiaalista mediaa. Palvelu sitoo viestintää ja viestijöitä ympäröivään yhteiskuntaan tuoden näkyville viestinnän merkitystä kaikessa tavoitteellisessa tekemisessä, niin organisaation kuin yksilönkin näkökulmasta.

Taustalla ProCom, toteuttajana Gonin, tekijöinä me kaikki

Viestijät.fi -palvelun tuottaa ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry. Palvelun sisällöstä vastaa ProCom ry:n johto, ja sitä on tekemässä suuri joukko viestinnän ja viestintää lähellä olevien alojen ammattilaisia. Verkosto elää ajassa: toimitustyössä ovat mukana ne äänet, joilla on merkityksellistä sanottavaa juuri tähän hetkeen.

Palvelun teknisestä toteutuksesta ja visuaalisesta ilmeestä vastaa vuonna 2012 perustettu Gonin Creative. Gonin on digitaalisen sekä perinteisen markkinointiviestinnän toimisto, jonka erikoisosaamista ovat yritysten, tuotteiden ja brändien identiteetit. Goninin asiakkaisiin lukeutuvat muun muassa Yle, Brandcasters, Next Games, Sony Music ja ArcticStartup.

Tunnistautuminen LinkedInin kautta

Viestijät.fi -palvelu on kaikille avoin, eikä sinun foorumin sisältöä lukeaksesi tarvitse tunnistautua. Tunnistautuminen kuitenkin kannattaa, sillä verkostoituminen ja tiedonjako on yksi palvelun keskeisimpiä elementtejä. Tunnistautumalla pääset muun muassa kommentoimaan ja jakamaan Viestijät.fi -sisältöä. Tunnistautuminen tapahtuu helposti ja nopeasti LinkedIn-tunnuksilla. Lue ohjeet tunnistautumiseen jutun lopusta.

Kuinka mukaan kirjoittajaksi?

Tule tekemään Viestijät.fi -palvelua kanssamme! Etsimme jatkuvasti uusia, ajan hermolla olevia, viestinnästä kiinnostuneita ja alaa lähellä olevia tahoja kirjoittajiksi. Foorumi on erinomainen paikka profiloitua palvelun käyttäjien keskuudessa esimerkiksi tietyn aihealueen asiantuntijana. Ota yhteyttä ProComin toimistoon, niin katsotaan, minkälaisia mahdollisuuksia yhteistyömme voisi avata! Otathan huomioon, että Viestijät.fi syntyy vapaaehtoisvoimin, eikä kirjoituksista makseta palkkioita.

Kuinka mukaan kumppaniksi?

Viestijät.fi on foorumi, joka tunnetaan viestintäalan ammattilaisten keskuudessa. Tämä joukko ostaa organisaatioihinsa muun muassa painopalveluja, valo- ja videokuvaustuotantoja, asiakaslehtityötä, esiintymisvalmennusta ja graafista suunnittelua. Yhteistyökumppanina tavoitat palvelun käyttäjät sinulle sopivalla tavalla, oli se sitten sisällön tekeminen kanssamme tai perinteisempi näkyvyys sivuston mainospaikoilla. Tule kanssamme tekemään mediaa, jonka keskiössä on viestintä, mutta joka siiloutumisen sijaan haluaa rikkoa rajoja ja avata yllättäviäkin ovia! Ota yhteyttä ProComiin, niin kerromme mahdollisuuksista lisää!

Käytännön askeleet

  1. Mene osoitteeseen www.viestijat.fi
  2. Klikkaa sivun oikeasta yläkulmasta henkilöhahmon kuvaa
  3. Klikkaa LinkedIn-tunnusta
  4. Avautuvassa ikkunassa anna tarvittaessa LinkedIn-tunnuksesi ja hyväksy palvelun pyyntö käyttää tietojasi
  5. Nyt olet kirjautunut Viestijöihin
  6. Pääset muokkaamaan profiiliasi oikean yläkulman henkilöhahmon takaa avautuvasta “Oma profiilisivu”-linkistä

Palvelu on beta-versio, palaute on tervetullutta!

Viestijät.fi on kesän ajan beta-vaiheessa. Tekijät toivovat runsaasti palautetta sivustosta. Palautetta voi lähettää, kirjoittajaksi ilmoittautua ja lisätietoja kysyä:

Laura Kaustinen, ProCom, laura.kaustinen(at)procom.fi
Sami Jämsén, Gonin Creative, sami.jamsen(at)gonincreative.com

 

 

Kommentoi