Ilmoittaudu mentoriksi

Kokenut viestinnän, HR:n, markkinoinnin tai liiketoimintajohdon ammattilainen:
tule mentoroimaan kollegaa!

ProComin vuoden 2022 mentorointiohjelman haku on päättynyt ja ohjelma starttaa tammikuussa 2022. Vuoden 2023 mentorointiohjelmaan voit hakea loka-marraskuussa 2022. Ilmoitamme haun avautumisesta verkkosivuillamme ja sosiaalisen median kanavissamme.

Lue lisää vuoden 2022 mentorointiohjelmasta >>

Mentoriksi ProComin mentorointiohjelmaan

Mentorointipareja on monenlaisia: kokeneempikin ammattilainen voi kaivata sparrausta tietyillä työn osa-alueilla. Ennakkoluulot ja kokemusvuosien laskeminen romukoppaan siis: jos koet, että sinulla on vahvaa osaamista, jota haluaisit päästä jakamaan muille, ilmoittaudu mukaan! Mentorointi on vapaaehtoista ja mentoreilta ei edellytetä ProComin jäsenyyttä.

Mentorointi on palkitsevaa myös mentorille: keskustelut aktorin kanssa tuovat uusia näkökulmia omaan työhösi. Mentorille ohjelmaan osallistuminen on maksutonta, aktoreilta peritään ohjelmaan osallistumisesta hallintokuluja kattava maksu.

ProComin mentorointiohjelma kestää tammikuusta marraskuuhun. Toivomme, että pystyt sitoutumaan ja antamaan mentori-aktorisuhteelle aikaasi koko ohjelman ajaksi.

Ennen kuin ilmoittaudut mentoriksi, kysy itseltäsi seuraavat kysymykset:

  • Olenko valmis tutkimaan omaa tapaani tehdä työtä?
  • Olenko valmis tuomaan tarkasteluun myös omia epäonnistumisiani?
  • Olenko valmis auttamaan aktoria?
  • Haluanko sitoutua tukemaan aktoria koko ohjelman ajan?

Vastasitko kyllä? Mahtava juttu! Ilmoittaudu mentoriksi täyttämällä alla oleva lomake.

Ohjelmaan osallistuminen vahvistetaan sopivan aktorin löydyttyä ja molempien osapuolien toiveita vastaavan mentorointiparin muodostuttua. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään joulukuun aikana. Huomioithan, että emme voi taata kaikille hakijoille paikkaa ohjelmassa.

*****

HUOM! Haemme vuosittain tiiviisti mentoreita kehityshaluisille aktoreillemme. Jos sinulla on kollega, joka mahdollisesti olisi kiinnostunut mentoroinnista, välitäthän tiedon mentorointiohjelmasta myös hänelle. Mentoreilta emme edellytä ProComin jäsenyyttä.

 

Ilmoittautuminen mentoriksi

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lisätiedot

procom@procom.fi
puh. (09) 135 7775