Ilmoittaudu mentoriksi

Kokenut viestinnän, HR:n, markkinoinnin tai liiketoimintajohdon ammattilainen:
tule mentoroimaan kollegaa!

Sinulla on mahdollisuus ilmoittautua vapaaehtoiseksi mentoriksi uransa aiemmassa vaiheessa olevalle kollegalle. Mentorointipareja on kuitenkin monenlaisia: kokeneempikin ammattilainen voi kaivata sparrausta tietyillä työn osa-alueilla. Ennakkoluulot ja kokemusvuosien laskeminen romukoppaan siis: jos koet, että sinulla on vahvaa osaamista, jota haluaisit päästä jakamaan muille, ilmoittaudu mukaan!

Mentorointi on palkitsevaa myös mentorille: keskustelut aktorin kanssa tuovat varmasti uusia näkökulmia omaan työhösi. Mentorille ohjelmaan osallistuminen on maksutonta, mutta toivomme, että pystyt sitoutumaan antamaan mentori-aktorisuhteelle aikaasi.

ProComin seuraava mentorointiohjelma käynnistyy tammikuussa 2019. Alla olevan lomakkeen täyttämällä voit ilmoittaa kiinnostuksestasi osallistua ohjelmaan mentorin roolissa. Täytettyäsi lomakkeen, olemme sinuun yhteydessä lisätietojen kera.

HUOM! Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään. Ohjelmaan osallistuminen vahvistetaan vasta sopivan aktorin löydyttyä ja molempien osapuolien toiveita vastaavan mentorointiparin muodostuttua. Mentoreilta ei edellytetä ProComin jäsenyyttä.

Ennen kuin ilmoittaudut mentoriksi, kysy itseltäsi seuraavat kysymykset:

  • Olenko valmis tutkimaan omaa tapaani tehdä työtä?
  • Olenko valmis tuomaan tarkasteluun myös omia epäonnistumisiani?
  • Olenko valmis auttamaan aktoria?

Vastasitko kyllä? Mahtava juttu! Tule mukaan!

*****

HUOM! Haemme tiiviisti mentoreita kehityshaluisille aktoreillemme. Jos sinulla on kollega, joka voisi myös olla kiinnostunut mentoroinnista, välitäthän tiedon mentorointiohjelmasta myös hänelle.


Ilmoittautuminen mentoriksi

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

Lisätiedot

Päivi Vuorimaa
paivi.vuorimaa@procom.fi
puh. (09) 135 7775