Ilmoittaudu mentoriksi

Kokenut viestinnän, HR:n, markkinoinnin tai liiketoimintajohdon ammattilainen:
tule mentoroimaan kollegaa!

 

Sinulla on mahdollisuus ilmoittautua vapaaehtoiseksi mentoriksi uransa aiemmassa vaiheessa olevalle kollegalle. Mentorointipareja on kuitenkin monenlaisia: kokeneempikin ammattilainen voi kaivata sparrausta tietyillä työn osa-alueilla. Ennakkoluulot ja kokemusvuosien laskeminen romukoppaan siis: jos koet, että sinulla on vahvaa osaamista, jota haluaisit päästä jakamaan muille, ilmoittaudu mukaan! Mentoreilta ei edellytetä ProComin jäsenyyttä.

Mentorointi on palkitsevaa myös mentorille: keskustelut aktorin kanssa tuovat uusia näkökulmia omaan työhösi. Mentorille ohjelmaan osallistuminen on maksutonta. Toivomme, että pystyt sitoutumaan ja antamaan mentori-aktorisuhteelle aikaasi koko ohjelman ajaksi tammi-marraskuu 2021.

ProComin seuraava mentorointiohjelma käynnistyy tammikuussa 2021. Ilmoittaudu mentoriksi täyttämällä lomake alla. 

Ohjelmaan osallistuminen vahvistetaan sopivan aktorin löydyttyä ja molempien osapuolien toiveita vastaavan mentorointiparin muodostuttua. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään joulukuun aikana.

Ennen kuin ilmoittaudut mentoriksi, kysy itseltäsi seuraavat kysymykset:

  • Olenko valmis tutkimaan omaa tapaani tehdä työtä?
  • Olenko valmis tuomaan tarkasteluun myös omia epäonnistumisiani?
  • Olenko valmis auttamaan aktoria?
  • Haluanko sitoutua tukemaan aktoria koko ohjelman ajan?

Vastasitko kyllä? Mahtava juttu! Tule mukaan!

*****

HUOM! Haemme tiiviisti mentoreita kehityshaluisille aktoreillemme. Jos sinulla on kollega, joka mahdollisesti olisi kiinnostunut mentoroinnista, välitäthän tiedon mentorointiohjelmasta myös hänelle. Mentoreilta emme edellytä ProComin jäsenyyttä. 


Ilmoittautuminen mentoriksi

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

 

Lisätiedot

Eveliina Linna
eveliina.linna@procom.fi
puh. (09) 135 7775