Tietosuojaseloste

Päivitetty 24.5.2018

Käsittelemme henkilötietoja luottamuksellisesti ja EU:n uuden tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

Tässä tietosuojalausekkeessa kerrotaan, millaisia tietoja verkkopalvelun käyttäjästä kerätään, mihin niitä käytetään ja mitä vaikutusmahdollisuuksia käyttäjällä on.

1. Mitä henkilökohtaisia tietoja keräämme?

1.1. Käyttäjän itse antamat tiedot, esimerkiksi

  • ilmoittautumislomakkeille täytettävät tiedot, kuten nimi, sähköpostiosoite, osoitetiedot, puhelinnumero, työnantaja jne.
  • digitaalisen tilin edellyttämät rekisteröitymistiedot, kuten käyttäjätunnus, nimimerkki, salasana
  • suostumus sähköposti-, tekstiviesti- ja muilla automaattisilla järjestelmillä lähetettävään suoramarkkinointiin, esim. uutiskirjeen tilaamiseen
  • asiakaspalautteet ja yhteydenotot
  • arvonta- ja kilpailuvastaustiedot
  • kyselyihin ja tutkimuksiin annetut tiedot
  • tuote-, palvelu- ja tilaustiedot
  • muut käyttäjän suostumuksella kerätyt tiedot

1.2 Verkkopalveluiden käytöstä saadut tiedot

  • verkkopalvelun selaustiedot
  • verkkopalvelun käyttötiedot (esimerkiksi käyttäjän tulotapa palveluun, selain- ja laitetieto, evästetunniste, palvelussa vietetty aika, maantieteellinen sijainti)
  • mainokset, jotka on näytetty sekä tiedot mainosten klikkaamisesta

2. Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään?

Käsittelemme henkilötietoja vain rekisteriselosteissa ennalta määriteltyjen käyttötarkoitusten mukaisesti:

Keräämme käyttäjien ilmoittautumis- ja muiden lomakkeiden kautta antamia henkilötietoja. Keräämme käyttäjien suostumuksella henkilötietoja, jotta käyttäjät voivat osallistua kilpailuihin antamalla arvonta- tai kilpailuvastaustietoja.

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenet saavat jäsenkirjeen sekä tietoa ProCom Oy:n koulutuksista ja tapahtumista osana jäsenyyttään. Jos käyttäjä on liittynyt ProCom Oy:n postituslistalle tai muuten antanut suostumuksensa suoramarkkinointiin, voimme lähettää hänelle sähköistä suoramarkkinointia.

Keräämme tietoa verkkosivustomme käyttötavoista, jotta voimme parantaa ja kehittää palveluamme. Keräämme tietoa verkkosivuston kävijöistä, jotta voimme kohdentaa heille mainontaa heitä mahdollisesti kiinnostavista tuotteista, palveluista sekä tarjouksista eri viestintäkanavia hyödyntäen.

3. Kolmannet osapuolet

Käytämme muutamien kolmansien osapuolien palveluita. Osapuolet on aina tarkasti valittu, jotta voimme olla varmoja, että myös he noudattavat EU:n tietosuojalakia. Nämä osapuolet sijaitsevat USA:ssa ja soveltavat EU:n tietosuojalakiin mukautuvaa EU-U.S Privacy Shield -asetusta. Palvelu voi sisältää myös mittaus- ja seurantapalveluiden, mainosverkostojen tai muiden kolmansien osapuolten evästeitä. Tutustu tarkemmin evästekäytäntöömme täällä.

3.1. WP Engine

Tämän verkkosivuston hosting-palvelun tarjoaa WP Engine. WP Engine on sitoutunut noudattamaan EU:n tietosuojalakia. Sivustoa suojataan muun muassa seuraavilla tavoilla: ympärivuorokautinen valvonta, HTTPS-suojaus, säännölliset päivitykset, kerätyn tiedon säilyttäminen tietokannoissa, jotka on suojattu muun muassa palomuurein, salaustekniikoin sekä rajoitetun kulunvalvonnan ja käyttöoikeuksien avulla.

Lisätietoa WP Enginen ehdoista voi lukea täältä.

3.2 Google Analytics

Käytämme Google Analyticsiä mittaamaan verkkopalveluidemme käyttöä. Google Analytics voi asettaa evästeitä käyttäjän laitteelle kerätäkseen tietoa esimerkiksi sivuston kävijämäärästä. Tietoja voidaan käyttää myös siihen, että kävijälle näytetään häntä todennäköisesti kiinnostavaa mainontaa. Eväste (“cookie”) on pieni tekstitiedosto, jonka selain tallentaa käyttäjän päätelaitteelle. Evästeet sisältävät usein nimettömän, yksilöllisen tunnisteen, jonka avulla voidaan tunnistaa ja laskea sivustollamme vierailevat selaimet.

Tutustu tarkempaan evästekäytäntöömme täällä.

Lisätietoa Google Analyticsin ehdoista voi lukea täältä.

3.3. Postiviidakko

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenenä saat sähköpostiisi jäsenkirjeen. ProCom Oy:n asiakkaana voit lisäksi antaa suostumuksesi ProCom Oy:n uutiskirjeen toimittamiseen. Kummassakin tapauksessa sähköpostiosoitteesi välitetään Postiviidakko-palveluun, jonka kautta hallinnoimme uutiskirjeiden lähettämistä. Postiviidakko-palvelua ylläpitää Koodiviidakko. Sähköpostiosoitteesi säilytetään Postiviidakon ietokannassa niin pitkään kuin haluat vastaanottaa meiltä uutiskirjeitä. Voit halutessasi pyytää, että poistamme tietosi sähköpostilistalta ottamalla meihin yhteyttä. Jokaisessa ProCom Oy:n uutiskirjeessä on myös linkki (unsubscribe), jota klikkaamalla voit ilmoittaa, ettet enää halua tietojasi säilytettävän sähköpostilistallamme.

Lisätietoa Koodiviidakon ehdoista voit lukea täältä.

3.4 Yhteisöliitännäiset

Verkkopalvelussamme on käytössä yhteisöliitännäisiä kuten Facebookin, Twitterin tai Instagramin Tykkää tai Jaa-painikkeita. Tällaiset yhteisöliitännäispainikkeet näkyvät palvelussamme, mutta niiden sisältö tulee suoraan painikkeen lähteestä. Yhteisöliitännäinen tunnistaa, että käyttäjä on kirjautuneena kyseiseen palveluun, jolloin sivu näyttää räätälöidyn sisällön liitännäisessä. Yhteisöliitännäiset eivät näytä räätälöityä sisältöä, jos käyttäjä ei ole kirjautunut kyseiseen palveluun. Yhteisöliitännäisten palvelut voivat kerätä tietoa kävijän vierailusta voimassaolevien yksityisyydensuojaehtojensa mukaisesti. Kyseiset palvelut eivät luovuta keräämiään tietoja ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry:lle tai ProCom Oy:lle, ellei käyttäjä ole antanut tähän erikseen suostumustaan.

4. Kuinka kauan tietojani säilytetään?

Kerättyjä tietoja säilytetään vain sen ajan, kun on tarpeen.

Lisätietoa rekisteriselosteista.

5. Miten henkilötietoni suojataan?

Käytämme tarpeellisia teknisiä tietoturvakeinoja henkilötietojen suojaamiseksi. Tällaisia keinoja ovat muun muassa palomuurien, salaustekniikoiden ja turvallisten laitetilojen käyttö, asianmukainen kulunvalvonta, hallittu käyttöoikeuksien myöntäminen ja niiden käytön valvonta, salaustekniikoiden käyttö ja henkilötietojen käsittelyyn osallistuvan henkilöstön ohjeistaminen. Huolehdimme myös, että kaikki alihankkijamme noudattavat EU:n määrittelemää tietosuojalakia.

6. Linkit muihin verkkosivuihin

Emme vastaa verkkosivustoomme linkitettyjen, ulkopuolisten tahojen ylläpitämien sisältöjen yksityisyydensuojakäytännöistä tai sisällöistä, emmekä niiden laillisuudesta ja hallinnosta. Jos huomaat, että linkittämillämme verkkosivuilla on laitonta tai loukkaavaa sisältöä, olemme kiitollisia palautteestasi.

7. Millaisia vaikutusmahdollisuuksia minulla on?

Olemme sitoutuneita tarjoamaan käyttäjillemme valintoja ja hallintamahdollisuuksia tietosuojaan liittyen.

7.1 Suoramarkkinointikielto

Käyttäjällä on oikeus kieltää tietojensa käyttö suoramainontaan, etämyyntiin ja muuhun suoramarkkinointiin liittyen ottamalla yhteyttä meihin sähköpostitse osoitteeseen procom@procom.fi.

7.2. Tietojen tarkastaminen

Käyttäjällä on oikeus tarkastaa hänestä tallennetut henkilötiedot. Käyttäjän pyynnöstä poistamme tai täydennämme henkilötietojen käsittelyn tarkoituksen kannalta virheelliset tai vanhentuneet henkilötiedot. Käyttäjä voi päivittää ja/tai tarkastaa henkilötietonsa ottamalla yhteyttä meihin.

7.3 Evästeiden estäminen

Käyttäjä voi tyhjentää selaimeensa tallentuneet evästeet selaimen asetuksista. Evästeiden käytön estäminen saattaa vaikuttaa palveluidemme toiminnallisuuteen.

Tutustu tarkempaan evästekäytäntöömme täällä.

Rekisterinpitäjät: 

Käyttäjä voi milloin tahansa ottaa yhteyttä rekisterinpitäjään.

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry ja ProCom Oy

Kasarmikatu 23 A 5
00130 Helsinki
puhelin: +358 9 135 7775
sähköposti: procom@procom.fi