Uusi viestinnän ja koulutuksen asiantuntija inspiroituu ihmisten yhdistämisestä

ProComin tiimi on saanut uuden tekijän Jaana Raatikaisen astuttua remmiin maaliskuun alussa. Aiemmin erityisesti yritysmaailmassa työskennellyt Jaana on innoissaan viestinnän kehittämisestä alan ammattilaisten keskellä.

Hei!

Olen Jaana Raatikainen ja olen aloittanut maaliskuun alussa ProComissa viestinnän ja koulutuksen asiantuntijana. Sijaistan vanhempainvapaalla olevaa koulutuspäällikköä ensi syksyyn saakka. Minulla on monipuolinen kokemus viestinnän ja hallinnon tehtävistä erilaisista ja erikokoisista organisaatioista erityisesti yrityspuolelta ja nyt tuon ilolla kokemukseni mukanani ProComiin.

Viestinnässä minua inspiroi erityisesti merkityksen tuottaminen sekä asioiden ja ihmisten yhdistäminen. Viestinnällä rakennetaan sitä todellisuutta, jossa elämme ja viestintää ja vuorovaikutusta kehittämällä voimme myös vallitsevaa todellisuutta muuttaa. Viestintä on aina kaiken toiminnan ytimessä, myönnetään sitä tai ei – ja siksi minä olen viestintäalalla.

Olen superinnoissani, että saan työskennellä viestinnän alan kehittämisen parissa ja upeiden ammattilaisten keskellä, joilta opin joka päivä uutta! ProComin tiimin tekemisen ilo ja palo on käsinkosketeltavaa ja valloittavaa ja mikä tärkeintä – tuntuu älyttömän hyvältä!

Minuun voi olla yhteydessä erityisesti ProComin koulutuksiin ja tapahtumiin liittyvissä kysymyksissä. Tavataan toimistolla ja tilaisuuksissa!

Jaana Raatikainen

LinkedIn: Jaana Raatikainen

Twitter: @jaanaraa 

Kommentoi