Uusi koulutusohjelma MarComPRO: vahvista markkinointiosaamistasi!

Julkaistu: 06.11.2017

Kirjoittanut:


Katso kaikki uutiset

Ole moniosaaja: MarComPRO koulutusohjelma tekee viestijöistä markkinointitykkejä!

Suomalaiset eivät osaa markkinoida, sanotaan. Tämän tosiasian jatkuva toistaminen vain vahvistaa viestiä. Jotta osaisimme paremmin jatkossa markkinoida, pitää tilannetta muuttaa.

Raja-aitojen vetäminen markkinoinnin ja viestinnän välille on yhä vaikeampaa, ja moni työnantaja toivookin viestinnän tekijöiltään parempaa markkinoinnin osaamista. Näihin taitoihin syventyy ProComin tuore MarComPro-koulutusohjelma.

MarComPRO pureutuu alueille, joilla viestintä, markkinointi ja myynti kietoutuvat yhteen. Sisältömarkkinointi, brändinhallinta, asiakaskokemus, natiivimainonta, mittaaminen, palvelumuotoilu, ajatusjohtajuus ja tarinat – näihin kaikkiin saat näkökulmaa MarComPROssa. Saadaksesi todistuksen osaamisestasi, sinun tulee suorittaa viisi MarComPRO-päivää. Päivät voit valita vapaasti puolentoista vuoden aikana kalenterissa olevista koulutuksista.

Voit startata oman MarComPRO-matkasi jo syksyllä 2017.

MarComPRO-koulutukset

16.11. Asiakaskokemuksen kehittäminen ja johtaminen »
12.12. Aseta viestinnälle & markkinoinnille tavoitteet, mittaa ja menesty »
25.01.2018 Storytelling & Storydoing: ytimessä erottuva ja vaikuttava tarinakokemus »
31.01.2018 Viestinnän, markkinoinnin ja myynnin saumaton yhteispeli: näin onnistut! »
14.2.2018 Palvelumuotoilun perusteet »

 

ProComPRO on vastaus ammatillisiin haasteisiisi

Kolme koulutuskokonaisuutta sisältävän ohjelman avulla syvennät tietojasi ja taitojasi. Valittavina teemoina ovat digitaalinen viestintä, muutosjohtaminen ja -viestintä sekä markkinointiviestinnän taidot.

ProComPRO on viidestä vapaavalintaisesta päivästä koostuva koulutuskokonaisuus, jonka voit suorittaa puolentoista vuoden aikana. Suorittamalla 5 koulutusta samasta teemasta, voit olla DigiPRO, MuutosPRO tai MarComPRO. Halutessasi voit sisällyttää valitsemaasi kokonaisuuteen yhden koulutuksen myös toisesta teemasta (4+1).

Lue lisää koulutuskokonaisuudesta »

Kommentoi