Miksi mukaan ohjelmaan – sähköinen esite esihenkilöllesi

Vastuullisuuden koulutusohjelmaan osallistuminen tukee osallistujan urakehitystä, mutta myös organisaation omaa vastuullisuustyötä. Tutustu alta organisaation etuihin ja lataa sähköinen esite esihenkilöllesi!

Lataa sähköinen esite tästä.

Kuusi syytä ilmoittautua mukaan ohjelmaan: 

1) Kaikki organisaatiot tarvitsevat nyt ja tulevaisuudessa vastuullisuusosaamista – se on liiketoiminnan elinehto. Koulutusohjelmasta osallistuja saa kattavan tietotaidon ja asiantuntemuksen vastuullisuustyön kehityskaaresta, viitekehyksistä, lainsäädännöstä sekä vastuullisuustyön oikeanlaisesta integroinnista viestintään.

2) Projektityö tukee oman organisaation vastuullisuustyötä. 
Koulutusohjelmaan kuuluu projektityö, joka toteutetaan oman organisaation ja työn tarpeisiin. Projektityöhön nimetään ohjaaja, jolla on asiantuntemusta valitusta aiheesta.

3) Ohjelmassa osallistuja saa opit parhailta, sillä kouluttamassa on alan huippuammattilaisia. Ohjelman pääkouluttajana toimii Third Rockin vastuullisuuspalvelujen johtaja Sari Kuvaja.

4) Työyhteisö hyötyy lisäosaamisesta. Koulutuksesta saatu osaaminen vahvistaa koko työyhteisön osaamista. Oppiman avulla osallistujalla on mahdollisuus erikoistua vastuullisuuteen ja auttaa johtoa strategisessa vastuullisuustyössä.

5) Koulutus auttaa uudistumaan. Koulutus herättää pohtimaan ja auttaa tunnistamaan oman organisaation kehittämispaikkoja – ja millaista työtä niiden kehittämisen eteen tulisi tehdä.

6) Verkostot vastuullisuuden ammattilaisien kanssa kasvavat. Koulutusohjelmassa osallistuja pääsee verkostoitumaan niin vastuullisuutta kehittävien organisaatioiden työntekijöiden kuin alan kovien ammattilaisten kanssa.

 

Ilmoittaudu mukaan täällä tai tilaa sähköinen esite koulutusohjelman sisällöistä täällä.