ProCom PROFESSIONAL – Johtamisviestinnän ammattilaisuus

Viestinnän ammattilainen, vahvista johtamisviestinnän ja strategisen ajattelun osaamistasi!

Koulutuskokonaisuus pureutuu alueille, joilla johtaminen, viestintä, strateginen ajattelu ja asiantuntijuus kietoutuvat yhteen. Strateginen johtaminen, viestinnän suunnittelu ja johtaminen, vastuullisuus, maineenhallinta ja kriisit, muutosviestintä sekä datalla johtaminen – muun muassa näihin kaikkiin saat tuoretta näkökulmaa ja vahvaa osaamista johtamisviestinnän koulutuksessa.

Johtamisviestinnän koulutusohjelman teemoja

Tutustu koulutuspäiviin tarkemmin täällä.

Viestintä on liiketoiminnan ytimessä ja yksi tärkeimmistä tekijöistä organisaatioiden onnistumisessa. Viestintä ja yhteiskuntasuhteet kietoutuvat tiiviisti toisiinsa, ja johtaminen itsessään on viestintää. Viestinnän johtamisen tulee olla strategista, suunnitelmallista ja vaikuttavaa. Suunta on vahvasti myös se, että viestintätiimi rohkaisee ja valmentaa koko organisaatiota vuorovaikutukseen ja vastuulliseen viestintään.

Koulutuspäivissä syvennytään viestinnän rooliin muutoksen kasvun ja muutoksen tekijänä organisaatioissa. Koulutuspäivät tarjoavat työkaluja viestinnän ammattilaisen henkilökohtaiseen kehittymiseen.

 

JOHTAMISVIESTINNÄN KOKONAISUUDEN SUORITTAMINEN

KOKONAISUUDEN SUORITTAMINEN: Ilmoittautumalla koulutuskokonaisuuteen saat käyttöösi 12 kuukauden opinto-oikeuden ja voit osallistua halutessasi kaikkiin koulutuspäiviin. Vuoden aikana teemasta järjestetään 8 koko päivän koulutusta. Mikäli haluat koulutuksestasi todistuksen, tulee sinun suorittaa vähintään kuusi (6) koulutuspäivää sekä tehdä hyväksytysti oppimispäiväkirja, joka palautetaan ProComille siinä vaiheessa, kun koulutukset on suoritettuna. Todistuksessa käy ilmi koulutuskokonaisuutesi teema, laajuus sekä koulutuspäivät.

Koulutuksiin voi osallistua joko live- tai online-toteutuksena.

YKSITTÄISET KOULUTUSPÄIVÄT: Vaihtoehtoisesti voit myös ilmoittautua johtamisviestinnän yksittäisiin koulutuspäiviin.

KENELLE?

Koulutus on sinulle viestinnän ammattilainen, joka haluat oppia ymmärtämään viestinnän roolia laaja-alaisesti eri näkökulmista. Saat valmiuksia toimia strategisella tasolla kasvattaen osaamistasi johtamiseen, strategiseen ajatteluun, talousviestintään, vastuullisuuteen ja muutokseen.

12 kuukauden opinto-oikeuden voi hyödyntää:

  • Yksittäinen opiskelija, joka saa oikeuden kaikkiin kahdeksaan koulutukseen. Yksittäinen opiskelija saa viisi päivää suoritettuaan ja oppimispäiväkirjan tehtyään todistuksen. Halutessasi voit sisällyttää valitsemaasi kokonaisuuteen yhden koulutuksen myös toisesta teemasta.
  • Organisaatio, joka ostaa opinto-oikeuden tiimilleen. Organisaatio voi ostaa opinto-oikeuden kahdeksaan koulutukseen esimerkiksi viestintätiimilleen, jolloin koulutuspäivissä voi käydä kuka tahansa tiimin jäsen, kuitenkin niin, että koulutuksissa voi olla yksi organisaation jäsen kerrallaan.

 

MIKSI MUKAAN KOULUTUSKOKONAISUUTEEN?

  • Saat 12 kuukauden opinto-oikeuden valitsemaasi teemaan
  • Oppimisalusta toimii opintojesi tukena: vertaistukea ja verkostoitumista opiskelukollegoiden kanssa, tietopankki teeman sisältöihin sekä pääsy koulutusten materiaaleihin koko opinto-oikeuden ajan
  • Pääset verkostoitumaan alan kollegoiden kanssa, jotka opiskelevat myös kokonaisuutta
  • Laadit opinnoista oppimispäiväkirjan oppimisen tueksi
  • Voit osallistuja joustavasti luokkahuonemuodossa paikan päällä tai etänä online-toteutuksena
  • Saat todistuksen kokonaisuudesta!

 

HINTA JA ILMOITTAUTUMINEN

YKSITTÄINEN KOULUTUSPÄIVÄ:

Luokkahuonekoulutus (osallistuja paikan päällä)

475 eur jäsen / 625 eur ei-jäsen

Online-koulutus (osallistuja etäyhteydellä)

330 eur jäsen / 440 eur ei-jäsen

 

KOULUTUSKOKONAISUUS:

Koulutuskokonaisuus eli 12 kk opinto-oikeus

Luokkahuonekoulutus (osallistuja paikan päällä tai halutessaan online)

2250 eur jäsen / 2990 eur ei-jäsen

Online-koulutus (osallistuja etäyhteydellä)

1980 eur jäsen / 2650 ei-jäsen

*hintoihin lisätään alv-osuus 24 %.

 

Ilmoittautuminen täällä.

Pidätämme oikeudet muutoksiin ja muutokset koulutuspäivien sisällöissä mahdollisia.

Lisätietoja koulutuksistamme? Ota yhteyttä

 

Elina Ukkonen, koulutus- ja tapahtumakoordinaattori
elina.ukkonen@procom.fi
+358 9 135 7775