ProCom-päivä 23.10.2020

ProCom-päivä järjestetään 23.10.2020 hybridinä. Tervetuloa mukaan!

 

Paluuta entiseen ei ole meilläkään – ja hyvä niin, sillä pääsemme kehittämään uutta jäsentemme iloksi ja hyödyksi. Tulemme tarjoamaan ProCom-päivään osallistumismahdollisuutta sekä livenä että streamin välityksellä. Mikäli siis tapahtuma kiinnostaa, mutta et vielä tiedä, millä tavalla osallistut, voit ilmoittautua mukaan ja päättää myöhemmin, millaisen kokonaisuuden hybridimallista haluat. Ilmoittautumalla nyt lunastat paikkasi viestinnän huippuseminaariin Early Bird -hintaan!

 

ProCom-päivä järjestetään poikkeuksellisesti syksyllä, lokakuun 23. päivä.

Live-tapahtuma pidetään Helsingin Jätkäsaaren Clarion-hotellissa. Tapahtumaan voi osallistua myös streamin välityksellä. Merkitse päivä kalenteriisi ja pysy kuulolla – olemme päivittäneet uudet hintakategoriat tapahtumaan!

ProCom-päivä 2020: Ennakointi, aktivismi & rohkeus.

Ennakointityö tulee kasvamaan viestinnän ammattilaisen arjessa, megatrendit ja yhteisöviestinnän visiot osoittavat. Ennakoinnilla pystytään nopeammin reagoimaan leimahduksiin ja korjaamaan väärille urille ajautunutta agendaa.

Myös yritysaktivismi on nousussa. Aktivismissa piilee valtava yhteiskunnallinen ja ylikansallinen voima. Vastuunkantajilta vaaditaan entistä suurempaa rohkeutta. Mitä muuta? Tule kuulemaan ProCom-päivään, mitä uusi vuosikymmenen tarkoittaa viestinnälle ja viestinnän ammattilaiselle.

 

Ilmoittaudu ProCom-päivään >>

 

ProCom haluaa toimia vastuullisesti ja viranomaisten ohjeiden mukaisesti estääkseen osaltaan pandemiaksi muuttuneen koronaviruksen leviämistä. Maaliskuun tiedotteessamme annoimme lisätietoja asiasta.

Vuoden 2020 ProCom-päivä järjestetään 23.10. klo 9–19 sekä livenä hotelli Clarionissa Helsingin Jätkäsaaressa että streamin välityksellä.

kumppaniksi päivään

Lisätiedot:
Miia Rosenqvist
Johtaja, palvelut ja kehittäminen
puh. (09) 135 7775
miia.rosenqvist(at)procom.fi

Mediakortti 2020

Yhteistyökumppanit