ProCom-päivä 23.10.2020

ProCom-päivä järjestetään 23.10.2020 hybridinä. Tervetuloa mukaan!

 

Laaja eurooppalainen viestintätutkimus European Communication Monitor 2020 osoittaa, että lähes joka toinen tutkimukseen vastanneista viestijöistä on joutunut käsittelemään eettisiä kysymyksiä työssään kahden viime vuoden aikana. ProCom-päivän ohjelma on rakennettu tarjoamaan viestijöille näkökulmia päivittäisessä työssä esiintyviin vastuullisuuden haasteisiin.

 

ProCom-päivä järjestetään poikkeuksellisesti syksyllä, lokakuun 23. päivä.

Live-tapahtuma pidetään Helsingin Jätkäsaaren Clarion-hotellissa. Tapahtumaan voi osallistua myös streamin välityksellä. Merkitse päivä kalenteriisi ja pysy kuulolla – olemme päivittäneet uudet hintakategoriat tapahtumaan!

ProCom-päivä 2020: Ennakointi, yritysaktivismi & rohkeus.

Ennakointityö tulee kasvamaan viestinnän ammattilaisen arjessa, megatrendit ja yhteisöviestinnän visiot osoittavat. Ennakoinnilla pystytään nopeammin reagoimaan leimahduksiin ja korjaamaan väärille urille ajautunutta agendaa.

Myös yritysaktivismi on nousussa. Aktivismissa piilee valtava yhteiskunnallinen ja ylikansallinen voima. Vastuunkantajilta vaaditaan entistä suurempaa rohkeutta. Mitä muuta? Tule kuulemaan ProCom-päivään, mitä uusi vuosikymmenen tarkoittaa viestinnälle ja viestinnän ammattilaiselle.

 

ProCom-päivään voit osallistua joko livenä tai streamin välityksellä. Tule mukaan ja päätä myöhemmin, millaisen kokonaisuuden hybridimallista haluat. Ilmoittautumalla nyt lunastat paikkasi odotettuun viestinnän ammattiseminaariin Early Bird -hintaan!

 

Ilmoittaudu ProCom-päivään >>

 

ProCom haluaa toimia vastuullisesti ja viranomaisten ohjeiden mukaisesti estääkseen osaltaan pandemiaksi muuttuneen koronaviruksen leviämistä. Maaliskuun tiedotteessamme annoimme lisätietoja asiasta.

Vuoden 2020 ProCom-päivä järjestetään 23.10. klo 9–19 sekä livenä hotelli Clarionissa Helsingin Jätkäsaaressa että streamin välityksellä.

kumppaniksi päivään

Lisätiedot:
Miia Rosenqvist
Johtaja, palvelut ja kehittäminen
puh. (09) 135 7775
miia.rosenqvist(at)procom.fi

Mediakortti 2020

Yhteistyökumppanit