ProComissa aloitti kolme uutta tekijää

Uusi vuosi toi tullessaan muutoksia ProComin tiimiin. Manne Maalismaa aloitti koulutuksesta ja markkinoinnista vastaavana päällikkönä. Hän toimii Eveliina Linnan sijaisena vuonna 2019. Kevään ajan toimistolla työskentelee myös kaksi viestintäharjoittelijaa, Maria Erma ja Vilma Paavilainen.

Manne Maalismaa
Päällikkö, koulutus ja markkinointi

Näkemykseni viestintään on vahvasti vuorovaikutuksen näkökulma. Aiheesta riippumatta kiinnostavin kysymys on lähes poikkeuksetta se, miltä asia näyttää toisten silmin ja kuinka se koetaan.
Työhistoriani aikana olen ennättänyt toimia mm. valmentajana, toimittajana ja tuottajana. Nyt ProComin koulutus- ja markkinointipäällikkönä saan käyttää hyödyksi aiemmista tehtävistä mukaan tarttunutta näkemystä ja kokemusta, mutta ennen kaikkea saan hypätä osaksi viestintäalan asialle omistautunutta tiimiä; kehittämään, innostumaan ja toteuttamaan. Kompaktin kokoinen järjestö on toisaalta ihastuttavan dynaaminen toiminnan paikka ja toisaalta koostaan huolimatta erinomainen näköalapaikka suomalaiseen viestinnän maailmaan.
Vapaa-ajalla vauhtia elämään tuottaa kolmikuonoinen villakoiralauma sekä nelivuotias tytär. Arjesta irtautumiselle paras paikka maailmassa on oma mökki pohjoisessa Suomessa.

LinkedIn: Manne Maalismaa

Twitter: @ManneMaa

Vilma Paavilainen
Viestintäharjoittelija

Tiesin, että haluan viestintäalalle ennen kuin osasin nimetä sitä viestinnäksi. Olen erityisen kiinnostunut viestinnällä vaikuttamisesta sekä merkitysten ja mielikuvien rakentamisesta. Opiskelen Jyväskylän yliopistossa yhteisöviestintää, mutta sivuainevalinnoilla olen pyrkinyt suuntaamaan osaamistani yhteiskuntatieteiden kontekstiin. Aiempaa työkokemusta minulta löytyy kulttuuri- ja tapahtumamaailmasta. ProCom on tuttu organisaatio ainejärjestöaktiivin roolista, ja siksi onkin mahtavaa päästä nyt näkemään järjestötoimintaa eri vinkkelistä! Vapaa-aikaa vietän mieluiten kirjojen ja hyvän ruuan parissa, sekä koirani kanssa ulkoillen.

LinkedIn: Vilma Paavilainen
Twitter: @paavilainenv

Maria Erma
Viestintäharjoittelija

Olen pienestä pitäen nauttinut kirjoittamisesta, minkä takia päätin jo yläkoulussa, että minusta tulee toimittaja. Opiskellessani journalistiikkaa ja viestintää Tampereen yliopistossa kiinnostuin kirjoittamisen lisäksi myös muista viestinnän muodoista. Mitä pidemmälle etenin opinnoissani, sitä enemmän viestintä alkoi kiinnostaa minua.
Tähän mennessä olen työskennellyt toimittajana seitsemänpäiväisessä sanomalehdessä. Vaikka olen nauttinut työstäni suunnattomasti, olen aina pohtinut, millaista olisi työskennellä journalismin sijaan viestinnän parissa. ProComin viestintäharjoittelijana saan pohdintaani vastauksen! Odotan harjoittelukeväältä ennen kaikkea uuden oppimista ja ammattitaitoisten jäsentemme kohtaamista.
Työajan ulkopuolella rentoudun joogaamalla ja lukemalla tiiliskiviä.

LinkedIn: Maria Erma
Twitter: @MariaElinaErma

Kommentointi on suljettu.