Toimisto

Katso hallituksen kokoonpano >>

Elina Melgin

Toimitusjohtaja, FT

Päädyin viestintäalalle, koska osasin kirjoittaa. Etenin manageriksi, koska osasin organisoida. Johtajaksi ryhdyin psykologin neuvosta. Hän oli aivan oikeassa. Olen viihtynyt johtajan roolissa. ProCom osui kohdalle. Edessä oli todella paljon tekemistä, muutettavaa ja samalla opittavaa. Eettinen, yhteisöllinen, vastuullinen, luottamuksen arvoinen: arvoja, joille antauduin uudessa roolissani vaikuttajana. Johtamisessa parasta on ollut nähdä kollegojen kasvavan ja loistavan. Sisällöllinen ja taloudellinen kehitys tuottavat nekin tyydytystä. Mainetutkimuksessa ProCom on saanut kiitettävää palautetta jäsenkunnaltaan. 2010-luvulla ryhdyin tutkimaan, kouluttamaan ja syventymään viestinnän monipuoliseen aihepiiriin. Olen kirjoittanut muutamia tieteellisiä artikkeleita väitökseni jälkeen. Se, jos mikä on saanut minut kunnioittamaan asiantuntijan työtä.

LinkedIn-profiilini

 

 

Päivi Vuorimaa

Johtaja, koulutus ja kehittäminen

Viestintä on kiehtonut minua opiskeluajoista lähtien. Viime vuosina minua on kiinnostanut erityisesti viestinnän rooli johtamisessa, sillä johtaminen on pitkälti viestintää.

Minulla on laaja kokemus koulutuksen ja valmennuksen tehtävistä sekä liikkeenjohdon konsultoinnista. Myös markkinoinnin, johtamisen ja HR:n osaamista on kertynyt reppuuni. Olen työskennellyt sekä pienissä että isoissa yrityksissä liiketoiminnan tehtävissä ja myös yrittäjänä. Järjestötyö on minulle tuttua sekä aiempien töitteni että luottamustehtävieni kautta. Olen toiminut pitkään myös hallitustyössä. Intohimoinen toiminnan kehittäminen ja viestintä ovat aina olleet osa työrooliani. Parasta eri työtehtävissäni on ollut se, että olen saanut oppia jotain uutta joka päivä. Tästä kaikesta ammennan työssäni ProComissa.

Energisoidun erilaisten ihmisten kohtaamisesta sekä monipuolisesta tekemisestä. Vapaa-ajallani toimin useissa verkostoissa, lisäksi nautin matkustelusta ja kuntoliikunnasta.

LinkedIn-profiilini

 

Jaana Raatikainen

Asiantuntija, viestintä

Viestintäala on vetänyt minua vastustamattomasti puoleensa, sillä viestintä on aina kaiken toiminnan ytimessä. Koen, että viestinnän tehtävänä on tuottaa merkityksiä ja myös luoda merkityksellisyyttä, ja sitä kautta vaikuttaa ihmisiin ja asioihin. Minua inspiroi ProComin tiimin tekemisen ilo ja osaavat ammattilaiset ympärilläni. Olen aiemmin työskennellyt yritysmaailmassa, ja järjestötyön monipuolisuus on erittäin virkistävää.

LinkedIn-profiilini

 

 


Miia Rosenqvist

Päällikkö, jäsen- ja sidosryhmäviestintä

Kielet ja viestintä ovat olleet keskeinen kiinnostuksen kohde minulla jo koulu- ja opiskeluajoistani lähtien. Olen määrätietoisesti työskennellyt yli 10 vuotta vaativissa tehtävissä B2B-kentällä kilpailukyvyn kehittämisen parissa, laajasti yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa.

Olen monissa liemissä keitetty projektijohtamisen ja viestinnän ammattilainen ja siksi onkin erityisen upeaa olla eturivissä mukana omalla panoksellani vaikuttamassa viestinnän rooliin yhteiskunnassamme uutena procomilaisena. Verkostojen kasvattaminen ja viestinnän ammattilaisten parissa työskentely antaa myös minulle valtavasti uutta oppia omaan ammatilliseen kehittymiseen.

LinkedIn-profiilini

 

Leena Skogström

Markkinointi- ja viestintäharjoittelija

Olen aina ollut kiinnostunut ihmisten käyttäytymisestä ja mahdollisuudesta vaikuttaa. Viestinnän alassa minusta on mielenkiintoista erityisesti se, että viestintä on läsnä kaikkialla työelämässä. Opiskelen Turun kauppakorkeakoulussa markkinointia ja kirjoitan harjoittelun ohessa graduani. Minulta löytyy pitkä kokemus asiakaspalvelusta ja olen ehtinyt myös toimia yrittäjänä opintojen ohessa.

LinkedIn-profiilini

 

 

 


Elina Ukkonen

Viestintäharjoittelija

Minua kiehtoo toimivan vuorovaikutuksen rakentaminen ja kiinnostavan viestinnän luominen eri keinoin. Intohimoinen suhde tekstiin ja kirjoittamiseen vei minut opiskelemaan journalistiikkaa ja viestintää Tampereen yliopistoon, jossa suoritan tällä hetkellä maisteriopintoja. Tähän asti olen työskennellyt toimittajana, mutta viestinnän harjoittelijana saan kokeilla uutta näkökulmaa ja oppia itsestäni viestinnän tehtävissä.

LinkedIn-profiilini

 

 

 

Eveliina Linna

Päällikkö, koulutus ja markkinointi (vanhempainvapaalla)

Viestinnässä minua kiehtoo sen moniulotteisuus ja monipuoliset vaikutusmahdollisuudet; sanojen voima, visuaalisuus ja digitaaliset ympäristöt. Monipuolisuus on myös järjestötyön suola. ProComissa pääsen kehittämään paitsi viestintäalaa ja viestijöiden ammatillista osaamista, myös aktiivista yhteisöä. Saan tehdä työtä upeiden viestintäammattilaisten ja mahtavien työkavereiden kanssa. Energiaa minulle antavat sosiaaliset verkostot, arjen yllättävät sattumukset ja visuaaliset kokemukset. Innostun herkästi uusista asioista − viimeisimpinä erityisesti palvelumuotoilusta ja blogimaailmasta.Tulen onnelliseksi läheisistä ihmisistä, jännittävistä matkasuunnitelmista, joogasta ja hyvästä musiikista.

LinkedIn-profiilini

 

 

 

Ota yhteyttä

ProComin toimistolla sinua palvelee viestinnän ammattilaisten kuuden henkilön tehotiimi. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme ProComin toiminnasta lisää!

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)procom.fi. Voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse, puh. (09) 135 7775

Get in touch

Our team is ready to help and answer your questions, so get in touch!

Our email addresses are firstname.lastname(at)procom.fi. You can also call us, tel. +358 (0)9 135 7775

Hallitus

ProCom ry:n hallituksen kokoonpano (in Finnish).