Toimisto

Toimisto / Meet the office

Katso hallituksen kokoonpano >>

Elina Melgin

Toimitusjohtaja, FT

Päädyin viestintäalalle, koska osasin kirjoittaa. Etenin manageriksi, koska osasin organisoida. Johtajaksi ryhdyin psykologin neuvosta. Hän oli aivan oikeassa. Olen viihtynyt johtajan roolissa. ProCom osui kohdalle. Edessä oli todella paljon tekemistä, muutettavaa ja samalla opittavaa. Eettinen, yhteisöllinen, vastuullinen, luottamuksen arvoinen: arvoja, joille antauduin uudessa roolissani vaikuttajana. Johtamisessa parasta on ollut nähdä kollegojen kasvavan ja loistavan. Sisällöllinen ja taloudellinen kehitys tuottavat nekin tyydytystä. Mainetutkimuksessa ProCom on saanut kiitettävää palautetta jäsenkunnaltaan. 2010-luvulla ryhdyin tutkimaan, kouluttamaan ja syventymään viestinnän monipuoliseen aihepiiriin. Olen kirjoittanut muutamia tieteellisiä artikkeleita väitökseni jälkeen. Se, jos mikä on saanut minut kunnioittamaan asiantuntijan työtä.

LinkedIn-profiilini

 

 

Päivi Vuorimaa

Johtaja, koulutus ja kehittäminen

Viestintä on kiehtonut minua opiskeluajoista lähtien. Viime vuosina minua on kiinnostanut erityisesti viestinnän rooli johtamisessa, sillä johtaminen on pitkälti viestintää.

Minulla on laaja kokemus koulutuksen ja valmennuksen tehtävistä sekä liikkeenjohdon konsultoinnista. Myös markkinoinnin, johtamisen ja HR:n osaamista on kertynyt reppuuni. Olen työskennellyt sekä pienissä että isoissa yrityksissä liiketoiminnan tehtävissä ja myös yrittäjänä. Järjestötyö on minulle tuttua sekä aiempien töitteni että luottamustehtävieni kautta. Olen toiminut pitkään myös hallitustyössä. Intohimoinen toiminnan kehittäminen ja viestintä ovat aina olleet osa työrooliani. Parasta eri työtehtävissäni on ollut se, että olen saanut oppia jotain uutta joka päivä. Tästä kaikesta ammennan työssäni ProComissa.

Energisoidun erilaisten ihmisten kohtaamisesta sekä monipuolisesta tekemisestä. Vapaa-ajallani toimin useissa verkostoissa, lisäksi nautin matkustelusta ja kuntoliikunnasta.

LinkedIn-profiilini

 

Jaana Raatikainen

Asiantuntija, viestintä ja koulutus

Viestintäala on vetänyt minua vastustamattomasti puoleensa, sillä viestintä on aina kaiken toiminnan ytimessä. Koen, että viestinnän tehtävänä on tuottaa merkityksiä ja myös luoda merkityksellisyyttä, ja sitä kautta vaikuttaa ihmisiin ja asioihin. Minua inspiroi ProComin tiimin tekemisen ilo ja osaavat ammattilaiset ympärilläni. Olen aiemmin työskennellyt yritysmaailmassa, ja järjestötyön monipuolisuus on erittäin virkistävää. Työn lisäksi työstän gradua organisaation tarkoituksen viestinnästä työntekijän näkökulmasta. Työn ja opintojen vastapainoksi nautin kotoilusta, luonnosta ja ystävien seurasta.

LinkedIn-profiilini

 

 

Pinja Kallis

Viestintäpäällikkö

Olen ollut aina kiinnostunut viestinnästä ja erityisen herkkä huomaamaan, jos viestintä ei toimi tai siinä on kehitettävää. Viestinnän ammattilaisen monipuolinen toimenkuva sopii luonteelleni – kiinnostavia teemoja ja tehtäviä riittää! Työskentelin aiemmin yritysviestinnän konsulttina, jolloin yhteistyö eri aloja edustavien asiakasyritysten kanssa laajensi tuntemustani suomalaisesta yrityskentästä sekä erilaisten organisaatioiden viestinnällisistä haasteista. ProComissa ilahdun pienen järjestön aktiivisesta otteesta viestintäalan kehittämiseen sekä jäsenten ammatillisen kasvun tukemiseen. Vapaa-ajallani haastan itseäni kiipeilyn ja leijalautailun tai uuden käsityöprojektin parissa.

LinkedIn-profiilini

 

 

Eveliina Linna

Päällikkö, koulutus ja markkinointi

Viestinnässä minua kiehtoo sen moniulotteisuus ja monipuoliset vaikutusmahdollisuudet; sanojen voima, visuaalisuus ja digitaaliset ympäristöt. Monipuolisuus on myös järjestötyön suola. ProComissa pääsen kehittämään paitsi viestintäalaa ja viestijöiden ammatillista osaamista, myös aktiivista yhteisöä. Saan tehdä työtä upeiden viestintäammattilaisten ja mahtavien työkavereiden kanssa. Energiaa minulle antavat sosiaaliset verkostot, arjen yllättävät sattumukset ja visuaaliset kokemukset. Innostun herkästi uusista asioista − viimeisimpinä erityisesti palvelumuotoilusta ja blogimaailmasta.Tulen onnelliseksi läheisistä ihmisistä, jännittävistä matkasuunnitelmista, joogasta ja hyvästä musiikista.

LinkedIn-profiilini

 

 

 

 

Emmi Poutanen

Viestintäharjoittelija

Viestintä kiehtoo minua, koska sitä tarvitaan kaikkialla. Viestinnässä kiinnostaa sen monipuolisuus ja mahdollisuudet parantaa esimerkiksi organisaation ilmapiiriä, tuotavuutta ja mielikuvia. ProComissa innostaa tehokas ja taidokas tiimi ja kehittymishaluinen henki. Olen aiemmalta ammatiltani fysioterapeutti, joten kokemukseni painottuu terveydenhoitoalaan. Yliopistossa olen viestinnän lisäksi perehtynyt muun muassa markkinointiin ja informaatiotieteisiin. Toimiston ulkopuolella haaveilen jatkuvasti matkustamisesta, herkuttelen hyvällä ruualla, kokeilen uusia liikuntamuotoja ja hellin koiraani. Myös luonto vetää vahvasti puoleensa etenkin syksyllä. Toiveissa onkin toteuttaa ainakin muutama metsäretki lähialueille.

LinkedIn-profiilini

Ota yhteyttä

ProComin toimistolla sinua palvelee viestinnän ammattilaisten nelihenkinen tehotiimi. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme ProComin toiminnasta lisää!

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)procom.fi. Voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse, puh. (09) 135 7775

Get in touch

Our team is ready to help and answer your questions, so get in touch!

Our email addresses are firstname.lastname(at)procom.fi. You can also call us, tel. +358 (0)9 135 7775

Hallitus

ProCom ry:n hallituksen kokoonpano (in Finnish).