Mikä on ProCom?

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry on yhteiskunnallisesti vaikuttava viestinnän ammattilaisten järjestö – verkosto, kehittäjä ja media.

Visiomme on: Luomme kasvua ja muutosta.

Ennakkoluulottomuus, vastuullisuus ja läpinäkyvyys ovat arvomme ja toteutamme niitä monipuolisten jäsenpalveluiden ja koulutustoimintamme kautta.

Strategia kaudelle 2019 – 2021

 

Järjestön tärkeimpiä tehtäviä on:

  • päivittää ja valvoa alan eettisiä sääntöjä sekä yhteisöviestinnän periaatteita
  • tarjota jäsenille mahdollisuuksia oppia toisiltaan kouluttamalla ja tarjoamalla verkostoitumismahdollisuuksia
  • seurata alan kansainvälistä kehitystä
  • aloittaa ja pitää yllä keskustelua viestinnästä ja viestinnän merkityksestä sekä
  • tehdä viestintäalan tutkimusta.

ProCom on viestinnän ammattilaisten järjestö, joka toimii jäsentensä osaamisen kehittäjänä, yhteistyöfoorumina ja alan vaikuttajana. Jäseninä on noin 3 000 viestinnän parissa työskentelevää ammattilaista – tiedottajia, viestintäpäälliköitä, viestintäjohtajia, viestintäalan yrittäjiä ja konsultteja, jotka työskentelevät yksityisellä sektorilla, julkishallinnossa ja järjestöissä.

ProCom tarjoaa viestintäalan ammattilaisille vuorovaikutusfoorumin, jonka jäsenet pääsevät vaikuttamaan alan kehitykseen ja toimintamalleihin Suomessa.

ProCom on yksi alan vanhimpia järjestöjä Euroopassa. Ensimmäinen rauhanajan viestintäalan järjestö perustettiin nimellä Tiedotusmiehet ry vuonna 1947. Sen rinnalle syntyi 1955 Suomen Henkilöstölehtien yhdistys. Nämä kaksi yhdistyivät vuonna 1978 nimellä Suomen Tiedottajien Liitto. Lue järjestön ja alan historia >>

Hae ProComin jäseneksi tänään ja tule mukaan Suomen aktiivisimpaan viestinnän tekijöiden verkostoon!


Säännöt

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry:n säännöt

Hallitus

ProCom ry:n hallituksen kokoonpano

Olemme yritysvastuuverkosto Fibsin jäsen.