ProCom-päivä 5.6. kutsuu vuoropuheluun – pitchaa itsesi esiintyjäksi!

Merkitse viestintävuoden ykköstapahtuma kalenteriisi ja tule mukaan tekemään ohjelmaa: ProCom-päivä 5.6.2018

Terveessä yhteiskunnassa vallitsee vapaus itseilmaisuun, mutta sellaisella rakentavalla tavalla, jossa yhteisiä pelinsääntöjä noudatetaan. Tulevaisuuden yhteiskunnassa ei saarnata eikä haukuta vihamiehiä vaan yhteistä intressiä neuvotellaan toisia kunnioittavassa dialogissa.

Onko tämä pelkkää markkinointipuhetta?

Toivottavasti sitäkin! ProCom-päivä 2018 pureutuu nimittäin vuoropuheluun. Keskustelu voi joskus ajautua vastakkainasetteluun, mutta viestijöiden vuoden päätapahtumassa pysytellään esimerkillisesti sivistyneeseessä väittelyssä. ProCom-päivässä kuulet tulevaisuutta muovaavia teemoja, jotka koskevattavat paitsi meitä viestijöitä myös johtamisen, markkinoinnin, IT:n tai HR:n ammattilaisia.

Sinulle tarjoutuu nyt mahdollisuus pitchata itsesi ja aiheesi mukaan viralliseen ProCom-päivän ohjelmaan. Mistä teemasta haluaisit alustaa 10 minuuttia? Mikä on niin tärkeä tulevaisuuteen liittyvä aihe, että pöytääsi ilmoittautuu suuri joukko keskustelijoita? Mikä muutosfaktori ei yksinkertaisesti voi jäädä pois pyöreän pöydän ohjelmasta?

Miten mukaan?

Lähetä teemastasi ja itsestäsi esimerkinomainen intro maanantaihin 15.1. mennessä osoitteeseen procom@procom.fi. Muoto on vapaa, mutta video on paras, koska sen avulla esiintymistaitosi tulevat esiin.

ProComin hallitus valitsee ehdokkaista parhaat ja heidät kutsutaan ProCom-päivän esiintyjiksi ja keskusteluttamaan yleisöä.

Valituista esityksistä maksetaan pieni palkkio heränneen kiinnostuksen perusteella. Mitä enemmän pöytääsi ilmoittautuu osallistujia, sitä suuremman vastineen saat sekä hyvälle ideallesi että sen toteutukselle.

Lisätietoja voit kysyä ProComin toimistolta, puh. (09) 135 7775 tai procom@procom.fi.

Kommentoi