Mentorointiohjelma 2022

VUODEN 2022 AIKATAULU ON JULKAISTU, KS. ALLA.

Verkostossa on voimaa!

 

ProComin vuoden 2022 mentorointiohjelman teemana on ”Verkostossa on voimaa!”  Teema kuvastaa ProComin pitkään suosiotaan ylläpitäneen mentorointiohjelman ytimen: Me viestijät emme ole työssämme ja ajatuksinemme yksin vaan voimme hyötyä toistemme kokemuksesta.

Mentorointiohjelman pääroolissa on aktorin ja mentorin kahdenkeskiset keskustelut. Mentori-aktoriparit tapaavat noin kerran kuussa ja keskustelua ohjaavat aktorin itse määrittelemät tavoitteet. Vuoden aikana tarjoamme runsaasti mahdollisuuksia verkottua muiden ohjelmaan osallistuvien parien kanssa sekä kasvokkain että virtuaalisesti. Lisäksi vuonna 2022 ohjelman käytössä on yhteinen oppimisympäristö.

Ohjelma käynnistyy tammikuussa ja päättyy marraskuussa tunnelman kattoon nostavilla kasvokkaisilla yhteistapaamisilla. Lisäksi vuoden aikana on viisi koko ohjelman yhteistä inspiraatiopiiriksi kutsuttua tapaamista, jotka toteutetaan pääasiassa virtuaalisesti. Jokaisessa tapaamisessa on aina yksi ajankohtainen, viestijöitä puhuttava teema. Äänessä ovat alustusten ja haastatteluiden muodossa sekä ohjelman osallistujat että ajoittain myös ulkopuoliset asiantuntijat. Yhteisissä tapaamisissa jätetään aina aikaa itsereflektiolle tai vertaissparrailulle.

ProComin mentorointiohjelma on verkostoitumisen, osaamisen jakamisen ja itsensä kehittämisen ohjelma, johon on vuosien aikana osallistunut jo satoja viestinnän ammattilaisia. Aktoreilta peritään ohjelmaan osallistumisesta hallintokuluja kattava maksu. Mentorille ohjelmaan osallistuminen on maksutonta. Lue lisää ProComin mentorointiohjelmasta >>

ProCom yhdistää viestijät. Tule mukaan kasvamaan ammatillisesti kohti täysin uusia korkeuksia ja samalla vahvistamaan verkostoasi uusilla huippuammattilaisilla!

 

AIKATAULU

Ohjelma tarkentuu myöhemmin.

 

pe 21.1. klo 16 alkaen Aloitustapaaminen 

ke 16.2. klo 8-9 Inspiraatiopiiri nro 1

ke 6.4. klo 12-13, Inspiraatiopiiri nro 2

ke 8.6. klo 16.30-19, Inspiraatiopiiri nro 3

ke 31.8. klo 8-9, Inspiraatiopiiri nro 4

ke 19.10. klo 12-13, Inspiraatiopiiri nro 5 

to 1.12 klo 16.30-19 Päätöstilaisuus

 

Mentorointiohjelman 2022 vetäjä Sanna Fäldt

Sanna Fäldt on työyhteisövalmentaja ja -sovittelija, yrittäjä Bravers Oy:ssä sekä ProComin pitkäaikainen jäsen. Hän on viestintäalan konkari 20-vuoden urakokemuksellaan Evlistä, Cityconista ja Deloittelta, erityisosaamisenaan muutosviestintä. Sanna on julkaissut kaksi tietokirjaa: Nauti työstäsi! Naisen voimakirja työelämään (Bazar) ja Pirjo ja Tyyne – Kesytä sisäiset äänesi (Bazar).

Sanna on ollut mentorina ProComin mentorointiohjelmassa kolmena vuonna ja nauttinut valtavasti kolmesta erityisestä matkasta. Sanna vetää mentorointiohjelmaa jo toista vuotta ja haluaa pitää siinä osallistavan ja dynaamisen otteen, jotta osallistujat voivat verkottua, innostua ja oppia toisiltaan myös mentorointitapaamisten väleissä.

Lisätiedot

procom@procom.fi
puh. (09) 135 7775