Oma Media pysyy liikkeessä!

Julkaistu: 16.08.2018

Kirjoittanut:


Katso kaikki uutiset

Oma Media on arvio ja kilpailu organisaatioiden tuottamille medioille. Tänä vuonna Oma Media -arvion keskiössä ovat median tavoitteet, keinot ja vaikuttavuus.

Missä organisaation media on onnistunut ja millä tavoin vaikuttavuutta voidaan lisätä? Oma Media tarjoaa osallistujilleen kirjallisen asiantuntija-arvion organisaatiomedian vahvuuksista ja kehittämiskohteista. Arvio toimii erinomaisena oman työn mittarina ja antaa vankan pohjan sisältöjen kehittämiseen.

Uudistuneet sarjat

Organisaation median muotoa ei ole rajattu, vaan tuomariston arvioitavaksi voidaan ilmoittaa esimerkiksi verkkosivusto, yritysblogi, vlogi, podcast-sarja, sidosryhmäjulkaisu, henkilöstölehti, intranet, tapahtuma tai jokin aivan uusi toteutus – eri sidosryhmien ja muuttuvien tarpeiden keskellä muotoja on monia!

Yritykset ja yhteisöt voivat ilmoittaa oman mediansa yhteen seuraavista sarjoista:

1. Yksittäinen media
2. Mediakokonaisuus
3. Kokeileva media

Tänä vuonna kisaan haetaan omassa sarjassaan uudenlaisia, ennennäkemättömiä tapoja tehdä vaikutus sidosryhmiin. Kokeilevan median -kategoriassa arvostetaan tulosten sijaan luovia ratkaisuja, jotka inspiroivat myös muita uusiin kokeiluihin.

“Erittäin selkeä, kattava ja hyvin perusteltu arvio mediasta. Sisälsi paljon konkreettisia kehitysehdotuksia, joiden avulla mediaa voi kehittää edelleen. Ehdottomasti paras anti koko kokonaisuudessa.” Palaute Oma Media 2017

Oma Media 2018 -tuomaristoon kuuluvat Timo Berry, Mikael Jungner, Katja Alaja, Jani Niipola ja Heidi Selkäinaho, jotka arvioivat erityisesti median tavoitteita, keinoja ja vaikuttavuutta. Tuomaristo antaa jokaisesta mediasta sekä kirjallisen palautteen että kokonaisarvosanan.

Vuoden parhaat toteutukset esiin!

Syksy huipentuu 23.11. Clarion Hotel Helsingissä järjestettävään Oma Media -brunssiin, jossa inpiroidutaan uusista ratkaisuista ja ajankohtaisista esimerkeistä. Tilaisuudessa palkitaan Oma Media -arvion parhaimmisto ja nostetaan esiin organisaatiot medioiden takana. Tilaisuus on avoin kaikille – tule kuulemaan, miten tulevaisuudessa luodaan vaikuttavia ja koukuttavia kohtaamisia sidosryhmien kanssa!

“Brunssin relevantit esitykset ja huolellinen arvio ovat yhdessä erittäin paljon lisäarvoa tuottava paketti, jossa hinta ja laatu lyövät yläviittä upealla tavalla.” Palaute Oma Media 2017

Ilmoita mediasi arvioon 30.9. mennessä!

Lue lisää ja ilmoittaudu!

Kommentointi on suljettu.