Lahjoita työelämäprofessuuriin – kiitämme videolla

Helsingin yliopiston viestinnän oppiaineeseen tarvitaan yhteisöviestinnän professoria. ProCom on tukena varainhankinnassa.

Tekeillä on lahjoituksia edistävä video, jonka lopputeksteihin liitetään lista niistä yrityksistä, yhteisöistä ja yksilöistä, jotka ovat lahjoituksen tehneet 17.5. mennessä.

Mikäli et halua nimeäsi videon lopputeksteihin, laita siitä viestiä Minna-Liisa Nurmilaaksolle (minna-liisa.nurmilaakso@procom.fi).

Videolla kerrotaan lyhyesti perustelut professuurille. Lähtökohtana on se tosiasia, että yksityinen raha on tällä hetkellä ainoa lyhyen tähtäimen vaihtoehto saada Helsingin yliopiston yhteisöviestinnän opetuksen ja tutkimuksen taso pysymään korkealla.

Rahoituksen tavoitesumma ja aikataulu

Kerättävä summa kolmivuotiseen professuuriin on 360 000 euroa. Professuuri voidaan aloittaa heti, kun rahaa on tarpeeksi. Professuuri on ns. professor of practice. Valittavalla henkilöllä on sekä akateeminen oppiarvo että paljon käytännön kokemusta, ja hän on mahdollisesti ulkomaalainen.

Lahjoitukset ovat kaikki verovapaita. Yli 850 euron lahjoituksista saa todistuksen, joka kelpaa verovähennykseksi.

Lahjoitus on aina lahjoitus. Helsingin yliopistolla on kuitenkin olemassa omat vastikkeensa ja HY:n viestinnän oppiaine suunnittelee opetukseen ja tutkimukseen räätälöityjä vastikkeita yhdessä suurimpien lahjoittajien kanssa.

Pienemmätkin lahjoitukset yksityishenkilöiltä ovat tervetulleita!

Varainhankinta etenee viestintäalan omien ihmisten parista yrityksiin, järjestöihin ja säätiöihin. On tärkeää osoittaa muille ammattiryhmille, että viestintäala arvostaa organisaatioviestinnän professuurihanketta. Tuleva professori toimii kaikkien organisaatioviestintää opettavien yliopistojen kanssa yhteistyössä, vaikka sijoituspaikkana onkin Helsingin yliopisto.

Lahjoita nyt ja löydä brändisi/nimesi hankkeen videolta!

Tee lahjoitus rahaston sivuilla >>

Lue Helsingin yliopiston valtiotieteellisen tiedekunnan dekaanin Hannu Niemisen blogikirjoitus: Työelämäprofessuuri on mahdollisuus.

Lue lisää: ProCom kerää varoja yhteisöviestinnän professuurille

Lisätiedot: Elina Melgin, elina.melgin@procom.fi

POP-professuuri

Kommentoi