Kiinnostaako paikka ProComin hallituksessa?

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry:n hallitus uusiutuu vuosittain. Haemme nyt uusia jäseniä hallitukseen 21.11.2019 alkavalle kaudelle.

Tällä kertaa haemme hallitukseen jäseniä seuraavanlaisilla profiileilla. Vaihtuvia paikkoja on kaksi. Jos tunnistat itsesi näistä kuvauksista, laita hakemus tulemaan.

  • Johtavassa positiossa oleva pörssiyhtiön viestijä, jolla on joko CR-, HR- tai markkinointiosaamista. Olet halukas toimimaan myös koulutusyhtiö ProCom Oy:n hallituksen jäsenenä.
  • Opintojen loppuvaiheessa oleva viestintääkin opiskeleva opiskelijajäsen, joka kuuluu johonkin viestintäopiskelijoiden ainejärjestöön

Jätä hakemuksesi toimitusjohtaja Elina Melginille, elina.melgin(at)procom.fi, 7.10. kello 9.00 mennessä. Hallitukselle esityksen tekevät puheenjohtaja, varapuheenjohtaja sekä toimitusjohtaja. Hallitus esittää uutta kokoonpanoa vuosikokoukselle.

Lue lisää ohjeita ja taustatietoa hallitustyöstä.

Hallituksen jäseniltä edellytetään ProComin jäsenyyttä. Jos et vielä ole ProComin jäsen, mutta kiinnostuit nähtyäsi tämän mahdollisuuden, tutustu jäsenetuihin ja liity heti jäseneksi.

Kommentoi