Tervetuloa opiskelijajäseneksi!

Viestinnän pääaineopiskelijan opiskelijajäsenyys

Viestinnän pääaineopiskelijoille jäsenyys on maksuton. Maksuton jäsenyys edellyttää johonkin seuraavista viestinnän ainejärjestöistä kuulumista: Imago, KY Communication, Media, CoMedia, Parku tai Reettorit. Opiskelijan tulee itse ilmoittaa valmistumisestaan, jonka jälkeen opiskelijajäsenyys muuttuu varsinaiseksi jäsenyydeksi. Mikäli siirryt suoraan opiskelijajäsenestä varsinaiseksi jäseneksi, ei sinulta peritä erikseen liittymismaksua (30 e).

ProComin jäsenenä pääset mukaan 2800 viestinnän ammattilaisen verkostoon. Saat samat jäsenedut kuin varsinaiset jäsenet. Mukaan pääset täyttämällä alla olevan hakemuksen.

Maksullinen opiskelijajäsenyys

Myös muut opiskelijat, esimerkiksi viestintää sivuaineenaan opiskelevat, voivat liittyä opiskelijajäseniksi. Tällöin opiskelijan vuosittainen jäsenmaksu on 50 euroa. Opiskelijajäsenet on vapautettu liittymismaksusta (30 eur). Elokuussa tai sen jälkeen liittyviltä opiskelijoilta peritään puolet koko vuoden jäsenmaksusta. Jäsenmaksusta lähetetään jäseneksi rekisteröinnin jälkeen lasku. HUOM! Yritys tai organisaatio ei voi maksaa opiskelijan jäsenmaksua.

Alla olevalla kaavakkeella voit hakea molempia opiskelijajäsenyyksiä.

Lisätiedot

Pinja Kallis
viestintäpäällikkö
puh. (09) 135 7775
pinja.kallis(at)procom.fi
Kuva: Alli Alho