Elina Ukkonen ja Leena Skogström aloittivat harjoittelijoina ProComissa

Syksyn myötä ProComissa aloitti kaksi uutta harjoittelijaa, Elina Ukkonen ja Leena Skogström. Elina avustaa etenkin jäsentapahtumissa ja jäsenviestintäasioissa ja Leena osallistuu koulutusjärjestelyjen hoitamiseen ja tapahtumien markkinointiin.  

Elina Ukkonen

Viestintäharjoittelija

Olen peruskouluikäisestä asti oppinut ilmaisemaan itseäni aina jollain tavalla kirjoittamalla. Intohimoinen suhde tekstiin ja kirjoittamiseen vei minut opiskelemaan journalistiikkaa ja viestintää Tampereen yliopistoon. Tähän asti olen työskennellyt toimittajana, mutta nyt viestinnän harjoittelijana saan kokeilla uutta näkökulmaa ja oppia itsestäni viestinnän tehtävissä. Minua kiehtoo toimivan vuorovaikutuksen rakentaminen ja kiinnostavan viestinnän luominen eri keinoin. Odotan eniten harjoittelusyksyltä uuden oppimista viestinnän alasta ja itsestäni. On mahtavaa päästä aloittamaan harjoittelu ProComissa!

Vapaa-ajalla aion tänä syksynä tutkia Helsinkiä, kuunnella podcasteja ja aloittaa jotain uutta.

LinkedIn: Elina Ukkonen

Twitter: @Elina_Ukkonen

 

Leena Skogström

Markkinointi- ja viestintäharjoittelija

Olen aina ollut kiinnostunut ihmisten käyttäytymisestä ja mahdollisuudesta vaikuttaa. Viestinnän alassa minusta on mielenkiintoista erityisesti se, että viestintä on läsnä kaikkialla työelämässä. Opiskelen Turun kauppakorkeakoulussa markkinointia ja kirjoitan harjoittelun ohessa graduani. Minulta löytyy pitkä kokemus asiakaspalvelusta ja olen ehtinyt myös toimia yrittäjänä opintojen ohessa. Odotan oppivani harjoittelussa paljon uutta ja pääseväni tekemään monipuolisesti eri tehtäviä. Erityisen mielenkiinnolla odotan mielenkiintoisten ihmisten tapaamista ja tutustumista viestinnän alaan.

Vapaa-ajalla liikun paljon luonnossa ja usein työpäivän jälkeen minut löytääkin lähialueen luontopoluilta.

LinkedIn: Leena Skogström

Twitter: @LeenaSko

Kommentointi on suljettu.