Winda Zoesmar-Andhikaputra ProComissa harjoittelijana

Syyskuu tuo ProComiin uusia kasvoja, kun Amiedun opiskelija Winda Zoesmar-Andhikaputra aloittaa toimistolla työharjoittelijana. Winda opiskelee maahanmuuttajille suunnatussa toimistoalan ammatilliseen peruskoulutukseen valmistavassa koulutuksessa, jonka aikana opiskellaan suomen kieltä ja tutustutaan yhteiskunnan ja työelämän eri alueisiin.

Winda auttaa ProComissa toimistotehtävissä, jäsenpalvelussa sekä erityisesti tapahtumien järjestämisessä, joten syksyn aikana Winda tulee tutuksi monelle jäsenelle ja yhteistyökumppanille. Windan harjoittelu kestää 7.9.–30.10.

– Windasta on meille suuri apu ja uskomme, että ProComissa hän pääsee tutustumaan monenlaisiin organisaatioihin sekä työelämän eri osa-alueisiin. Viestintäihmiset ovat puheliasta porukkaa, joten juttuseurasta ei tule tapahtuma- ja koulutuspäivinä olemaan pulaa, iloitsevat toimiston Minna-Liisa ja Eveliina ensimmäisen päivän jälkeen.

Iloinen ja energinen Winda on kotoisin Saksasta, mutta hänen sukujuurensa ovat Indonesiassa. Suomeen Windan toi miehen työ Koneella. Amiedun koulutuksen jälkeen Windalla on tähtäimessä opiskelu- ja työpaikka Suomessa.

– Haluaisin opiskella lisää suomen kieltä. Olen kiinnostunut tapahtumien järjestämisestä ja markkinoinnista, ja toivon, että saan ProComissa kokemusta monenlaisista toimistoalan töistä. Tulevaisuudessa haluaisin opiskella journalismia yliopistossa, kertoo Winda ammatillisesta kiinnostuksestaan.

Kommentoi