Vuosikertomusarvio 2020 -päätöstilaisuus 15.5. klo 9-11

Julkaistu: 05.05.2020

Kirjoittanut:


Katso kaikki uutiset

Ilmoittaudu tästä

 

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry järjestää Vuosikertomusarvio 2020 -päätöstilaisuuden virtuaalisesti perjantaina 15.5. klo 9-11, tilaisuuden juontaa Sallamaari Muhonen.

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. – Tule mukaan kuuntelemaan tuomareiden puheenvuorot vuosikertomusraportoinnin 2020 trendeistä, julkaisemme myös shortlistauksen parhaat vuosikertomukset!

Tuomaristo on kevään aikana arvioinut vuosikertomusraportit, joista shortistalle valittiin kuusi parasta. Shortlistalla vuosikertomukset ovat satunnaisessa järjestyksessä ja päätöstilaisuudessa jaamme kahdelle vuosikertomukselle kunniamaininnat sekä kahdelle parhaalle vuosikertomukselle osallistumisoikeuden Oma media -kilpailuun syksylle 2020.

Vuoden 2020 shortlistatut vuosikertomukset ovat

Listattujen yhtiöiden sarjassa:

  • Metsä Board Oyj
  • Valmet Oyj
  • Wärtsilä Oyj Abp

Listaamattomien yhtiöiden sarjassa:

  • Fingrid Oyj
  • Ilmarinen
  • Otava-konserni: Otavamedia OMA Oy

 

ProComin vuosikertomusarvion tavoitteena on auttaa organisaatioita tekemään havainnollistavaa, ajantasaista ja toimivaa talous- ja sijoittajaviestintää. Arvio on avoin kaikille vuosikertomuksen tekeville yrityksille ja muille yhteisöille, organisaation koosta riippumatta. Arvioitavaksi on ilmoitettu mukaan joko verkossa ilmestyvä, verkosta ladattava (pdf) tai painettu vuosikertomus.

Vuosikertomuksia arvioi viiden asiantuntijan arvovaltainen raati, jolla on laaja kokemus vuosiraportoinnista, vuosikertomuksista, talousviestinnästä ja vastuullisuusraportoinnista.

  • Toimintakertomuksen, tilinpäätöksen ja liitetiedot arvioi Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun työelämäprofessori Mirel Leino yhteistyössä Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun laskentatoimen laitoksen opiskelijaryhmän kanssa.
  • Sisältöjen laatua ja luettavuutta arvioi MustRead Executiven päätoimittaja ja osakas Raine Tiessalo.
  • Vastuullisuutta arvioi vastuullisuusviestinnän sanansaattaja ja vastuullinen sijoittaja Kaisa Kurittu.
  • Visuaalista ilmettä sekä verkkovuosikertomuksen käytettävyyttä arvioi Milttonin Art Director ja strategi Jesper Vuori sekä Studio Pekka Piippo Oy:n Pekka Piippo.

 

Oma Media -kilpailu käynnistyy jälleen 1.09.2020 tuoden ulkopuolista näkökulmaa organisaation tuottaman median kehittämiseen sekä antaa ideoita ja konkreettisia vinkkejä jatkoon. Kilpailuun ovat tervetulleita kaikenkokoisten yhteisöjen tuottamat sisältömuodot. Media voi olla mikä tahansa tapa, jolla tavoittaa sidosryhmiä. Lue lisää Oma Media -kilpailusta tästä.

 

Tervetuloa mukaan Vuosikertomusarvio 2020 -päätöstilaisuuteen!

 

Ilmoittaudu tästä

Kommentointi on suljettu.