Viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Kaisa Lipponen jatkaa ProComin puheenjohtajana – hallitukseen kaksi uutta jäsentä

Suomen suurin ja Euroopan vanhimpiin kuuluva yhteisöviestinnän ammattilaisten järjestö ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry on vuosikokouksessaan 21.11. valinnut hallitukseensa uusiksi jäseniksi Tieto Oyj:n viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Kia Haringin sekä opiskelijajäseneksi Helsingin yliopistossa opiskelevan Elisa Kitusen. Viime vuonna puheenjohtajaksi valittu Pauligin viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Kaisa Lipponen jatkaa ProComin hallituksen puheenjohtajana.

ProComin hallituksessa jäseninä jatkavat Sitran viestintäjohtaja Veera Heinonen, Vapa median johtaja (AI ja Data Driven Change) Timo Nurmi, Framillan Senior Advicer Taneli Hassinen, Reaktor Suomen viestintäjohtaja Jani Hellström, Nokian henkilöstöviestinnän johtaja Antti Miettinen, Messukeskuksen markkinointi- ja viestintäjohtaja Maria Mroue, Suomen Asuntomessujen toimitusjohtaja Anna Tapio sekä Tampereen pormestarin erityisavustaja Kaisa Läärä.

”ProCom mahdollistaa vastuullista kasvua ja muutosta yhdessä noin 3 000 jäsenen voimin. Viestinnän voima on laajalti tunnistettu niin yrityksissä kuin julkisella sektorilla, ja se näkyy muun muassa viestinnän avoimien työpaikkojen kasvuna. ProComin tehtävänä on varmistaa, että viestintäala ja viestinnän ammattilaisten osaaminen kehittyvät sekä vaalia viestinnän eettisiä periaatteita”, puheenjohtaja Kaisa Lipponen toteaa.

ProComin hallituksen kokoonpanossa huomioidaan alan laaja toimintakenttä yrittäjistä ministeriöiden viestintäjohtoon. Tavanomainen hallitusjäsenyys kestää kaksi vuotta ja haku on avoin kaikille ProComin jäsenille sekä tuleville jäsenille.

ProCom ry:n ja oy:n toimitusjohtajana toimii FT Elina Melgin.

Lisätiedot: Elina Melgin, 040 8211688.

 

ProComin yhtenä keskeisenä tehtävänä on ylläpitää yhteiskunnallista keskustelua sananvapaudesta ja -vastuusta. Eettisen viestinnän kautta voimme yhdessä vaalia sananvapautta ja demokratiaa.

Katso juuri ilmestynyt videomme sananvastuusta >>


ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry on viestinnän ammattilaisten järjestö, joka toimii jäsentensä osaamisen kehittäjänä, yhteistyöfoorumina ja alan vaikuttajana. Jäseninä on 3 000 viestinnän parissa työskentelevää ammattilaista – viestinnän asiantuntijoita, viestintäpäälliköitä, viestintäjohtajia, viestintäalan yrittäjiä, konsultteja ja opiskelijoita.

Viestinnän blogiwww.viestijat.fi

Viestinnän ProCast: http://procom.fi/jasenelle/podcast/

Kommentoi