Viestijät-blogin parhaat julkaistaan kirjana

ProCom 70 vuottaProComin 70-vuotisjuhlavuoden kunniaksi julkaisemme Viestijät-blogimme timanttisimmat kirjoitukset printtiversioksi. Julkaisun tarkoituksena on tuoda esille jäsenten ääntä, edistää viestinnän ammattilaisten keskustelua tärkeistä teemoista sekä painaa kirjoihin ja kansiin tällä hetkellä puhuttavia näkökulmia ja ajatuksia.

Teos julkaistaan tammi-helmikuussa 2017, ja se on jäsenistölle maksuton julkaisu.

Lähetä blogikirjoituksesi 15.10. mennessä

Vuonna 2014 perustetussa Viestijöissä julkaistaan vuosittain useita kymmeniä kirjoituksia, joiden aiheet käsittelevät viestinnän ammattilaisen työtä: viestintää, markkinointia, johtamista, myyntiä, HR:ää, digiä ja työelämää ylipäänsä. Aihe on vapaa, kunhan se koskettaa kohderyhmää, eli viestijöitä.

Julkaisuun pääsevät kirjoitukset (noin 20 kpl), jotka ovat saavuttaneet laajan lukijakunnan ja jotka ovat onnistuneet ihastuttamaan tai herättämään keskustelua viestinnän ihmisten keskuudessa – ja toivottavasti vielä laajemminkin. Valinnassa huomioidaan kaikki kirjoitukset, jotka on julkaistu blogissa kesäkuusta 2014 alkaen. Mukaan karsintaan ehtii, jos lähettää kirjoituksen julkaistavaksi Viestijöihin 15.10. mennessä.

Kirjoitusten arviointityötä ovat tekemässä ProComin viestintäpäällikön kanssa Viestijöiden kehittäjätiimin jäsenet markkinointipäällikkö Liina Nelimarkka STT-Viestintäpalveluista, viestintäsuunnittelija Jani Hellström Reaktorista sekä Marketing Strategist Hanna Harjula Advance B2B:sta.

Kirjoitusohjeet

  • Kirjoituksen pituus: n. 1700-5700 merkkiä
  • Aihe vapaa, kunhan lukijakunta (viestintäihmiset) otetaan huomioon
  • Vältettävä oman tuotteen/palvelun liiallista markkinointia
  • Linkit, kuvat, videot tervetulleita
  • Ota jo kirjoitusvaiheessa huomioon hakukoneoptimointi
  • Pidä otsikko lyhyenä
  • Käy kirjautumassa Viestijät.fi-blogiin etusivun oikeasta yläkulmasta LinkedIn-tunnuksillasi. LinkedIn tuo blogiin kirjoittajakuvan ja voit kirjoittaa kirjoittajaesittelyn suoraan palveluun.

Lisätiedot:

Minna-Liisa Nurmilaakso
viestintäpäällikkö
minna-liisa.nurmilaakso@procom.fi
puh. (09) 135 7775

Kommentoi