Ven.fi palvelee viestinnän ammattilaista

ven_sininen_webViestinnän eettisen neuvottelukunnan omat verkkosivut palvelevat VENin taustaorganisaatioiden jäseniä sekä muita viestinnän etiikasta kiinnostuneita.

VENin uudet verkkosivut kokoavat yhteen viestinnän eettiset ohjeet sekä neuvottelukunnan kannanotot. Sivuilla esitetään myös ajankohtaisia näkökulmia viestinnän eettisiin kysymyksiin. Taustaorganisaatioiden jäsenet voivat myös lähettää kysymyksiä ja tietoja neuvottelukunnalle.

− Eettisten kysymysten hahmottaminen on osa ammattilaisuutta viestintäalalla. Tässä VEN on avuksi. Muuttuvassa viestintäympäristössä heräävät kysymykset ovat monesti uusia ja monimutkaisia. Niiden kanssa ei kannata jäädä yksin, toteaa VENin varapuheenjohtaja, FT Henrik Rydenfelt.

“Eettisten kysymysten hahmottaminen on osa ammattilaisuutta viestintäalalla.”

Vuonna 2015 perustettu Viestinnän eettinen neuvottelukunta VEN ottaa kantaa viestinnän eettisiin kysymyksiin ja ylläpitää viestinnän eettisiä ohjeita. Neuvottelukunnan jäseniä ovat ProCom, Viestinnän asiantuntijoiden ammattijärjestö Viesti ry, Markkinoinnin, teknologian ja luovuuden liitto MTL ry sekä Julkisen alan tiedottajat (JAT) ry. Neuvottelukunnan puheenjohtajana toimii professori Elisa Juholin.

Tutustu sivuihin: www.ven.fi

Lisätiedot:
Henrik Rydenfelt, varapuheenjohtaja, henrik.rydenfelt@helsinki.fi, puh. 040 758 6531
Minna-Liisa Nurmilaakso, sihteeri, minna-liisa.nurmilaakso@procom.fi, puh. (09) 135 7775

Kommentoi