Uutta osaamista ProComiin – Laura Kääpä aloittaa viestintäharjoittelijana

Julkaistu: 07.03.2016

Kirjoittanut:


Katso kaikki uutiset

Yhteisöviestinnän opiskelija Laura Kääpä työskentelee viestintäharjoittelijana ProComissa maaliskuusta kesäkuun loppuun. Sydämeltään savolainen diginatiivi Laura puki sanoiksi odotuksiaan ProComin harjoittelusta ja siitä, mikä viestinnän alalla innostaa häntä eniten juuri nyt.

– Olen todella onnellinen ja innoissani ProComin harjoittelijapaikasta. Jo alusta alkaen tunsin vahvaa yhteenkuuluvuutta procomilaisten kanssa, kertoo Laura.

Monenlaisissa työpaikoissa työskennellyt Laura kokee löytäneensä juuri viestinnän alalta kutsumuksensa:

–Jokainen työpaikka lehtien jakamisesta lähtien on kasvattanut, mutta viestinnän ala on minulle the one. Elän ja hengitän viestintää joka päivä, enkä koe sitä pelkästään työnä vaan nimenomaan elämäntapana, hän summaa.

Odotukset ProComin työharjoittelusta kohdistuvat etenkin monipuolisuuteen.

– ProComilta odotan sitä, että pääsen tekemään monipuolista viestinnän työtä erilaisten sidosryhmien kanssa ja luomaan sisältöä erilaisiin kanaviin. Jo ensimmäisestä päivästä lähtien olen päässyt käytännön hommiin, mikä on ollut ihan mahtava juttu, kertoo Laura.

Laura on uuden ajan viestinnän aalloilla surffaava luonnonlapsi, joka seuraa aktiivisesti viestinnän virtauksia.

– Juuri nyt innostun aidosta, läpinäkyvästä ja tunteita täynnä olevasta viestinnästä, joka uskaltaa olla myös repäisevää. Viestintäformaattina videot, etenkin livestriimaus ja virtuaalitodellisuus ovat suurennuslasini alla. Lisäksi hyvä ja huumorintajuinen asiakaspalvelu sekä yleinen someninjailu ovat aiheita, jotka saavat silmäni säihkymään.

Tulevaisuudennäkymät ovat nuorella viestijällä kirkkaana mielessä:
– Viestinnän ja sisällöntuotannon ammattilainen, ja osaava sellainen. Haluan saada osaamista monelta eri viestinnän saralta. Mutta jalat pidän maassa.

 

Twitter: @laurakaapa

Instagram: @laurakaapa

Snapchat: @laurakaep

LinkedIn: Laura Kääpä

Kommentoi