Uusi KasvuPRO -koulutuskokonaisuus vahvistaa liiketoimintaosaamistasi

Julkaistu: 10.12.2018

Kirjoittanut:


Katso kaikki uutiset

Viestijän työssä tarvitaan yhä monipuolisempaa osaamista ja erilaisia taitoja. Viestintä on liiketoiminnan ytimessä ja yksi tärkeimmistä tekijöistä organisaatioiden onnistumisessa.

ProComin uusi KasvuPRO-koulutusohjelma vastaa yhä kasvavaan liiketoimintaosaamisen tarpeeseen, joka kumpuaa viestinnän ammattilaisen roolin laajenemisesta. Viestijän on ymmärrettävä paremmin liiketoimintaa kokonaisuutena ja osattava lukea ja hyödyntää organisaation keskeisiä tunnuslukuja.

”Meille ProComissa on tärkeää, että pystymme tarjoamaan viestinnän ammattilaisille mahdollisuuksia kehittyä yhä paremmiksi osaajiksi ja tarjoamaan tukea viestijän tehtäväkentän yhä laajentuessa” toteaa Päivi Vuorimaa, ProComin koulutustoiminnasta vastaava johtaja.


Aloita oma KasvuPRO-matkasi jo keväällä 2019!

KasvuPRO-koulutusohjelma on tarkoitettu sinulle viestinnän ammattilainen, joka haluat vahvistaa liiketoimintaosaamistasi. KasvuPRO-koulutusohjelma kasvattaa ymmärrystä viestinnän roolista suhteessa yrityksen strategiaan, hyvään hallintotapaan ja vastuullisuuteen. Koulutusohjelma lisää osaamistasi taloudellisesta raportoinnista sekä raportoinnin ja talousviestinnän saumattomasta yhteen sovittamisesta. Kouluttajina KasvuPRO-päivissä on alansa parhaat ja arvostetuimmat asiantuntijat.

Kevään KasvuPRO-koulutuspäivät ja kouluttajat:

26.2.2019 Talousviestinnän parhaat käytännöt – Mitä viestijän on hyvä tietää talousviestinnästä »
Kouluttajina viestintäyritys Attention Communicationin hallituksen puheenjohtaja Helena Aatinen ja yrityksen toimitusjohtaja Risto Pennanen.

2.4.2019 Sijoittajasuhteet (IR) – Näin rakennat loistavan sijoittajasuhdeohjelman »
Kouluttajana Joséphine Mickwitz, Glaston Oyj Abp:n sijoittajasuhde-, viestintä- ja markkinointijohtaja.

7.5.2019 Näin teet kiinnostavan ja hyödyllisen yritysvastuuraportin »
Kouluttajana Kaisa Kurittu, Ratkaisutoimisto Vinha

Syksyn 2019 KasvuPRO-teemoja ovat mm.:


ProComPRO-koulutusohjelmat vastaavat viestijän ammatillisiin kehittymistarpeisiin

ProCom tarjoaa neljä eri teemaan keskittyvää viestinnän ammattilaisille suunnattua koulutuskokonaisuutta, jotka syventävät asiantuntijan osaamista. Valittavina teemoina ovat markkinointiviestintä MarComPRO, digitaalinen viestintä DigiPRO, muutosjohtaminen ja -viestintä MuutosPRO sekä viestintä liiketoiminnan ytimessä KasvuPRO. Koulutuskokonaisuuksien teemat ovat valikoituneet viestintäalan tutkimustulosten perusteella (Viestinnän ammattilainen 2017; EACD:n monitorit 2016 & 2017).

ProComPRO-koulutuskokonaisuus koostuu viidestä vapaavalintaisesta päivästä, jotka voit suorittaa puolentoista vuoden aikana. Kun osallistut viiteen (5) koulutuspäivään samasta teemasta, osoitat osaamisesi ja saat todistuksen MarComPRO, DigiPRO, MuutosPRO tai KasvuPRO -koulutuksesta. Halutessasi voit sisällyttää valitsemaasi kokonaisuuteen kaksi koulutusta myös toisesta teemasta (3+2).

Lue lisää ja ilmoittaudu ProComPRO-koulutuskokonaisuuteen »

Katso kaikki tulevat koulutukset tapahtumakalenterista »

Kommentointi on suljettu.