Uudella toimistolla kaksi uutta tekijää

ProComiin saatiin tällä viikolla kaksi uutta tiimiläistä. Pinja Kallis aloitti työnsä ProComin viestintäpäällikkönä, ja hän toimii Minna-Liisa Nurmilaakson sijaisena vuonna 2018. Nelly Rauhala puolestaan työskentelee toimiston viestintäharjoittelijana kevään ajan.

 

Ilo olla täällä!

Tutustuin ProComin toimintaan läheltä jo vuonna 2014 toimiessani järjestön viestintäharjoittelijana. Vaikka toimintaympäristö on toki näistä ajoista muuttunut ja ProComin toiminnan skaala kasvanut, ilahdun edelleen pienen järjestön aktiivisesta otteesta viestintäalan kehittämiseen sekä jäsenten ammatillisen kasvun tukemiseen. Ensimmäisen viikon aikana olen myös saanut huomata, että toimiston iloinen ilmapiiri on ennallaan.

Siirryn ProComille viestintätoimisto Milttonilta, jossa toimin yritysviestinnän konsulttina. Työskentely eri aloja edustavien asiakasyritysten kanssa laajensi tuntemustani suomalaisesta yrityskentästä sekä erilaisten organisaatioiden viestinnällisistä haasteista. Toivon, että pääsen ProComilla hyödyntämään tätä osaamistani laadukkaiden jäsenpalveluiden tuottamisessa sekä alan ajankohtaisten teemojen nostamisessa keskusteluun.

Minuun voi jatkossa olla yhteydessä muun muassa ProComin viestintään, jäsenpalveluihin ja -tapahtumiin, jaostoimintaan, opiskelijayhteistyöhön ja rekrytointeihin liittyvissä asioissa. Tavataan toimistolla ja tapahtumissa!

Pinja Kallis

LinkedIn: Pinja Kallis

Twitter: @PinjaSana

 

Moikka kaikki!

Tämä kevät tulee olemaan täynnä uusia haasteita ja mahdollisuuksia. Vaikka olen ehtinyt opiskella Tampereella jo puheviestinnän kandiksi, harjoittelu ProComilla on ensimmäinen konkreettinen kosketukseni ammattimaiseen viestinnän tekemiseen – enkä voisi olla enempää innoissani!

Aiemmin olen kerryttänyt työkokemustani pitkälti toimittajan kengissä työskennellen yhteistyössä monenlaisten viestinnän ammattilaisten kanssa. Näissä vuorovaikutustilanteissa olen usein pohtinut, millaiselta tuntuisi istua pöydän toisella puolella. Nyt hypättyäni viestinnänharjoittelijan penkille, odotankin uteliaana oppivani toimimaan uudessa kiehtovassa viestijän roolissani.

Odotan harjoittelulta myös toimeen tarttumista, erilaisten viestinnän tehtävien ja kanavien ymmärtämistä sekä kiinnostavia kohtaamisia jäsentemme kanssa. Alalla kiehtovinta on monipuolisuus ja jatkuva muutos. Tiedostan, että viestinnän täydellinen ymmärtäminen on erittäin vaikeaa, ellei jopa mahdotonta, mutta juuri se tekee alastamme loputtoman mielenkiintoisen.

Nelly Rauhala

LinkedIn: Nelly Rauhala

Twitter: @NellyRauhala

Kommentoi