Viestintäsuunnittelija, Kirkkopalvelut

Sijainti: Järvenpää

Haku päättyy: 31.7.2020

Lisätietoja: Leena Piirto, puh. 040 182 7264 (ti 7.7. ja to 9.7. klo 14-15)

Julkaistu: 24.06.2020

Kirjoittanut:

Katso kaikki työpaikat

Etsimme viestintä ja tapahtumatiimiimme

VIESTINTÄSUUNNITTELIJAA

Haemme innokasta ja itseohjautuvaa viestintäsuunnittelijaa lähes kymmenpäiseen viestintä- ja tapahtumatiimiin.

Vastaat eri palvelualueidemme ja kampanjoidemme ulkoisen viestinnän toimenpiteiden suunnittelusta, kehittämisestä ja toteutuksesta.

Sinulla niin sanotusti pysyy kynä kädessä. Osaat kirjoittaa tiedotteita ja artikkeleita. Lisäksi olet kokenut toimittajakontaktoija, joka tarjoaa toimittajille juttuideoita kiinnostavasti. Olet kuin kala vedessä Twitterissä ja muissa sosiaalisen median kanavissa.

Arvostat vahvan arvopohjan toimintaympäristöä ja koet yhteistoiminnan jäsenorganisaatioidemme kanssa mielenkiintoiseksi. Ennen kaikkea olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja ja taitava kommunikoija.

 

Viestintä- ja tapahtumatiimimme vastaa Kirkkopalvelut-konsernin kaikkien palvelualueiden projektien sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä sekä tapahtumien järjestämisestä. Paraikaa meillä on työn alla esimerkiksi #yhdessä2021-tapahtuma, Yhteisvastuukeräys 2021 ja seurakuntavaalit 2022.

Työehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan. Tehtävän täytössä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 31.7.2020 mennessä sähköpostitse osoitteeseen leena.piirto@kirkkopalvelut.fi / Merkitse viestikenttään ”HAKEMUS”

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäjohtaja Leena Piirto tiistaina 7.7. ja torstaina 9.7. klo 14-15 välillä puhelimitse numerossa 040 182 7264. Haastattelut pidetään 13.-14.8. Tehtävän on tarkoitus alkaa 1.10.2020.

 

Kirkkopalvelut ry on hyvinvointi- ja koulutuspalvelujen tuottaja, hyväntekeväisyystoimija sekä seurakuntien ja kristillisten toimijoiden valtakunnallinen yhteistyö- ja palvelujärjestö. Kirkkopalvelut tarjoaa Seurakuntaopistossa koulutusta 3500 opiskelijalle ja Valona-hyvinvoinnissa varhaiskasvatus-, lastensuojelu- ja vanhuspalveluja. Organisoimme Yhteisvastuukeräyksen sekä Kotimaanapu-, Ruoka-apu.fi- ja Vapaaehtoistyo.fi -palvelut. Lisäksi järjestämme Kirkkopäivät ja Tiekirkko-toimintaa. Kirkkopalvelujen omistama Kotimaa Oy on kustannusyhtiö ja viestinnän asiantuntijapalveluyritys. Kirkkopalvelut työllistää 412 työntekijää ja sen jäseninä on 318 seurakuntaa ja 81 järjestöä. Kirkkopalvelujen liikevaihto vuonna 2019 oli 38,1 miljoonaa euroa.