Viestintästrategi, Ground Communications

Sijainti: Helsinki

Haku päättyy: 22.10.2019

Lisätietoja: Päivi Saarinen, puh. 040 1962350, paivi.saarinen@ground.fi

Julkaistu: 09.10.2019

Kirjoittanut:

Katso kaikki työpaikat

Ground Communications on yhteiskunnallisiin teemoihin, brändi- ja mainetyöhön sekä muutoksen ja kriisien hallintaan erikoistunut viestintätoimisto. Ground toimii Helsingissä ja Turussa. Yrityksen liikevaihto kesäkuussa 2019 päättyneellä tilikaudella oli 1,04 miljoonaa euroa. Ground Communications yhdistyi syyskuussa 2019 mainostoimisto Briiffin kanssa ja on sen tytäryhtiö. Uusi yrityspari työllistää yli 30 markkinoinnin ja viestinnän ammattilaista. www.ground.fi

 

Kokenut viestintästrategi, tule meille!

Haluatko sinä olla vastavoima älämölölle? Yhteiskunnallinen viestintätoimisto Ground Communications hakee kokenutta viestintästrategia Helsinkiin. Tervetuloa meille, jos sinulla on intohimoa sekä johtaa asiakkuuksia että hankkia niitä lisää. Toisin sanoin: olet jo hieman parkkiintunut mutta et missään nimessä kyynistynyt viestinnän ammattilainen.

Olet meillä mukana tekemässä yhteiskunnallisesti vaikuttavaa viestintää. Sinulla on vahva strateginen ymmärrys viestinnästä, sen mahdollisuuksista ja tulevaisuudesta. Motivoidut monipuolisesta työstä, ajan ilmiöistä ja eri toimialoista. Olet kiinnostunut siitä, mitä yhteiskunnassa tapahtuu, ja ymmärrät myös median toimintatavat.

Työssäsi painottuvat projektijohto ja viestinnän strateginen suunnittelu, mutta sisältöjen tuottaminen kaikkiin kanaviin, mediayhteydet tai valmentaminen sytyttävät yhtä lailla. Vaihtelevat työpäivät ja toimialat haastavat sinut parhaimpaasi. Et pelkää kääriä hihoja myöskään asiakashankinnassa. Oletamme, että sinulla on toimistotausta ja korkeakoulututkinto. Mutta voimme olla väärässäkin. Sekin meillä tunnustetaan.

Meillä pääset osaksi sykkivää tiimiä. Meillä on taitoa, tahtoa ja sydäntä. Saamme toisemme kukoistamaan työssään – ja muutenkin. Kukoistaisitko sinä meillä?

 

Teroita kynäsi ja lähetä meille hakemuksesi 22.10.2019 mennessä osoitteeseen rekry@ground.fi. Liitä mukaan palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut sitä mukaa, kun mielenkiintomme herää, joten älä viivyttele hakuajan viimeiseen päivään.

Lisätietoja työtehtävästä antaa liiketoimintajohtajamme Päivi Saarinen

puh. 040 1962350

paivi.saarinen@ground.fi