Viestintäpäällikön sijainen, Tekniikan Akatemia -säätiö

Sijainti: Espoo

Haku päättyy: 18.1.2019

Lisätiedot: viestintäpäällikkö Laura Manas (0500 989 286) keskiviikkona 9.1. kello 14–15 ja tiistaina 15.1. kello 10–11.

Julkaistu: 03.01.2019

Kirjoittanut:

Katso kaikki työpaikat

Oletko viestinnän ammattilainen, jolla on kokemusta ja näkemystä nykyaikaisen viestinnän toteuttamisesta ja kehittämisestä sekä kotimaassa että kansainvälisesti? Oletko sekä suunnittelija että tekijä?

Haemme monipuolisen työnkuvan hallitsevaa osaaja viestintäpäällikön sijaisen tehtävään, vahvistamaan ainutlaatuista Millennium-teknologiapalkinnon brändiä.

Sijaisuuden kesto: 1.3.2019–31.5.2020.

Viestintäpäällikön sijaisena vastaat Tekniikan Akatemia TAF:n viestinnästä ja markkinoinnista Suomessa ja kansainvälisesti. TAF on itsenäinen säätiö, joka jakaa kansainvälisesti merkittävimmän innovaatiopalkinnon, Millennium-teknologiapalkinnon ja toimii keskustelufoorumina teknologia-alan yritysten, valtionhallinnon ja akateemisen maailman risteyksessä. Viestintäpäällikön työssä suunnittelet ja toteutat myös maailmanlaajuista viestintää yhdessä kansainvälisen viestintätoimistomme kanssa sekä pääset osaksi TAF:n viestintävaliokuntaa, joka koostuu viestinnän rautaisista ammattilaisista julkiselta ja yksityiseltä sektorilta.

Työssä menestyminen edellyttää sekä viestinnän suunnittelun, budjetoinnin ja mittaamisen hallitsemista että viestinnän sisältöjen tuottamista itsenäisesti sekä alihankkijoiden ja yhteistyöverkoston kanssa. Kirjoitat sujuvasti niin artikkeleita, tiedotteita kuin innostavia somepäivityksiä, ymmärrät videon tilaus- ja tuotantoprosessin ja sinulla on erinomaiset suomen ja englannin kielen taidot. Valokuvaustaidot, työskentely mediassa tai median kanssa ja aiempi kokemus WordPress-alustasta katsotaan eduksi.

Toivomme, että olet luonteeltasi proaktiivinen, aikaansaava, rohkea ja ennakkoluuloton ja että tulet toimeen monenlaisten ihmisten kanssa. Työskentelet luontevasti niin itsenäisesti kuin tiimissä.

Tarjoamme sinulle:

– kiinnostavan ja vastuullisen tehtävän teknologia- ja innovaatiokentän näköalapaikalla

– laajan yhteistyöverkoston

– kokemusta kansainvälisestä viestintätyöstä

– modernit toimitilat hyvien kulkuyhteyksien päässä Espoon Otaniemessä

– kilpailukykyisen palkkauksen ja monipuoliset henkilöstöedut

Odotamme sinulta:

– vankkaa kokemusta viestinnästä ja markkinoinnista tai journalistisesta työstä

– kykyä tuottaa sujuvaa tekstiä moniin erilaisiin viestinnän tarpeisiin

– erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa

– soveltuvaa korkeakoulututkintoa

– median toimintatapojen tuntemista

Sijaisen tehtävänimike sovitaan tapauskohtaisesti.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelo ja työnäytteet sekä palkkatoiveesi osoitteeseen ari.ahonen@taf.fi viimeistään perjantaina 18.1.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Laura Manas (0500 989 286) keskiviikkona 9.1. kello 14–15 ja tiistaina 15.1. kello 10–11.