Viestintäpäällikkö, Valteri

Sijainti: Helsinki tai Oulu

Haku päättyy: 12.5.

Lisätiedot: Johtava rehtori, Anne Vierelä, puh. 0295 294 774, soittoajat: 29.4 klo 13-14, 3.5 klo 12-13 ja 5 klo 14-15, sekä Psyconin konsultti Laura Nissilä puh. 020 710 1271, soittoajat: 30.4. klo 9-10 ja 7.5 klo 9-10

Julkaistu: 29.04.2021

Kirjoittanut:

Katso kaikki työpaikat

Valtakunnallinen Oppimis- ja ohjauskeskus Valteri tukee yleisen, tehostetun ja erityisen tuen tarpeessa olevien oppilaiden koulunkäyntiä ja toimintakykyä sekä heidän kanssaan työskentelevien ammattilaisten osaamista. Toimintamme perustuu moniammatilliseen yhteistyöhön, laajaan osaamiseen ja innovatiivisiin toimintatapoihin. Valterin kuusi toimipistettä vastaavat ohjauspalvelutoiminnasta. Toimipisteiden yhteydessä toimii Valteri-koulu. 

Valterissa työskentelee noin 550 opetus-, sosiaali- ja terveysalan ammattilaista ja asiantuntijaa. Asiakkaitamme ovat mm. yksittäiset oppilaat, alan ammattilaiset, koulut, kunnat ja kaupungit. Toimimme Opetushallituksen alaisuudessa. Sidosryhmäyhteistyön keskiössä ovat tukea tarvitsevat oppilaat. Tavoitteenamme on, että mahdollisimman moni oppilas voi opiskella oman kotikuntansa lähikoulussa. Tutustu meihin tarkemmin osoitteessa https://www.valteri.fi/.

 

Haemme joukkoomme näkemyksellistä ja vakuuttavaa

viestintäpäällikköä

vastaamaan sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästämme. Tehtävänäsi on edistää viestinnän keinoin Valterin palveluiden tunnettuutta ja strategisten tavoitteiden toteutumista. Toimit pienen viestintätiimin esihenkilönä ja vastaat kokonaisvaltaisesti viestinnän kehittämisestä, suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä oman tiimisi kanssa. Lisäksi tärkeä tehtäväsi on tukea ja vahvistaa Valterin viestintäkulttuuria ja työyhteisöviestintää. Etsimme henkilöä, jolla on halu ottaa vastuuta sekä intoa tehdä viestinnän asiantuntijan tehtäviä yhdessä muiden kanssa.

Tehtävä edellyttää digitaalisen viestinnän osaamista sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja, jotta pystyt työlläsi viemään valterilaisen osaamisen entistä lähemmäs tukea tarvitsevan oppilaan arkea ja hänen kouluyhteisöään. Tehtävä sopii hyvin viestinnän ammattilaiselle, jolla on soveltuva korkeakoulututkinto ja kokemusta esihenkilötyöstä sekä viestintä- ja markkinointitehtävien johtamisesta. Yhteistyösi on tiivistä johtoryhmän kanssa, joten odotamme näkemyksellisyyttä sekä kykyä tuoda omia ideoita vakuuttavasti yhteiseen keskusteluun. Odotamme ratkaisukeskeistä, positiivista ja oma-aloitteista työskentelyotetta sekä kykyä priorisoida ja toimia ripeästi myös paineen alla.

Meillä pääset tekemään aidosti merkityksellistä ja arvokasta työtä. Pääset vaikuttamaan omalla asiantuntijuudellasi Valterin toiminnan tunnettuuteen sekä tukea tarvitsevien oppilaiden arkeen. Valterissa on tutkitusti korkea työtyytyväisyys ja pidämme tekijöistämme hyvää huolta. Työhön sitoutunut työyhteisömme toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi. Täältä voit lukea, mitä valterilaiset kertovat työstään: https://www.valteri.fi/uratarinoita-valterista/.

Toimintamme on valtakunnallista, joten työ edellyttää matkustusvalmiutta. Tehtävä alkaa 1.8.2021 tai sopimuksen mukaan.

Palkkaus perustuu Valtion palkkausjärjestelmään (VPJ) sijoittuen vaativuustasolle M 15-16 (3386,20-3633,97). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa 0-50 %.

Tehtävän hoidon alussa noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Virkapaikka sijaitsee Helsingissä tai Oulussa.

Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi 12.5. mennessä osoitteessa https://www.valtiolle.fi/fi-FI/ilmoitus?id=29-170-2021. Lisätietoja tehtävästä antaa johtava rehtori, Anne Vierelä, puh. 0295 294 774, soittoajat: 29.4 klo 13-14, 3.5 klo 12-13 ja 5 klo 14-15, sekä Psyconin konsultti Laura Nissilä puh. 020 710 1271, soittoajat: 30.4. klo 9-10 ja 7.5 klo 9-10.