Viestintäpäällikkö, Traffic Management Finland Group

Sijainti: Helsinki

Haku päättyy: 24.1.2020

Julkaistu: 08.01.2020

Kirjoittanut:

Katso kaikki työpaikat

Etsimme joukkoomme digi- ja somekanavista vastaavaa verkkoviestintäpäällikköä (Digital Communications Manager) Helsinkiin.

Olet vahva digi- ja somemaailman osaaja, joka ymmärtää niin kanavien kuin maailmanluokan sisältöjen merkityksen yrityksen strategisten tavoitteiden toteuttamisessa. Tiedät alan uusimmat trendit ja osaat soveltaa niitä käytäntöön. Otat sujuvasti haltuun yhtiömme digikanavien päätoimittajuuden, viet kehitysprojektit sovitusti maaliin ja tuotat inspiroivia sisältöjä yhdessä muun viestintätiimin kanssa. Palat halusta kehittää ja luoda käytäntöjä, jotka lisäävät yhtiömme viestinnän vaikuttavuutta.

Traffic Management Finlandissa pääset keskeiseksi pelinrakentajaksi turvallisen, sujuvan ja ympäristöystävällisen liikenteen edistämisessä. Meillä viestinnän kohderyhmiä ovat eri liikennemuotojen asiakkaiden lisäksi suomalaisen yhteiskunnan eri toimijat sekä kansainväliset kumppanimme.

Arvostamme näyttöjä onnistumisista haastavissa viestintätehtävissä, palavaa halua oppia uutta sekä aktiivista, sosiaalista ja innovatiivista työskentelyotetta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta:

 • Kokonaisvaltaista ymmärrystä eri viestintäkanavien kehittämisestä ja ylläpitämisestä
 • Kokemusta sosiaalisen median kanavien kehittämisestä ja niissä toimimisesta
 • Vahvaa ja tuloksellista näyttöä houkuttelevien sisältöjen suunnittelusta ja tuottamisesta
 • Kykyä hyödyntää analytiikkaa viestinnän vaikuttavuuden lisäämisessä
 • Hyviä projektinhallinta- ja kirjoitustaitoja
 • Idearikkautta ja luovuutta, vahvaa oma-aloitteisuutta

Tarjoamme sinulle:

 • Laaja-alaisen, mielenkiintoisen ja vastuullisen työtehtävän uudessa, innovatiivisessa, ainutlaatuisessa ja yhteiskunnallisesti merkittävässä liikenneyhtiössä
 • Innostavan ja dynaamisen työyhteisön
 • Mahdollisuuden kasvaa kanssamme viestinnän ammattilaisena
 • Työsuhde-etuina mm. liikunta- ja kulttuuriedut, lounasedun, työmatkatukea sekä kattavan työterveyshuollon
 • Joustavat työajat, jotka mahdollistavat työn ja vapaa-ajan yhdistämisen
 • Viihtyisän työympäristön Pasilassa kauppakeskus Triplan vieressä

Jos kiinnostuit, hae tehtävää viimeistään 24.1.2020 täyttämällä hakulomakkeen, jonka löydät oheisen linkin takaa: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?e2ca3082

 

Liikenteenohjausyhtiö Traffic Management Finland Group (TMFG) tarjoaa liikenteenohjauksen ja -hallinnan palveluja lento-, rautatie-, tie- ja meriliikenteessä. Yhtiön tavoitteena on yhdessä kumppaneidensa kanssa luoda suomalaisesta liikenteestä maailman turvallisin, sujuvin ja ympäristöystävällisin. Liikenteenohjauspalveluidensa lisäksi yhtiö tuottaa ja tarjoaa liikenteeseen liittyvää tietoa vauhdittaakseen liikenteen uusien palveluiden ja liiketoimintamahdollisuuksien syntymistä.

Yhtiön palvelut sujuvoittavat suomalaisten liikkumista, elinkeinoelämän kuljetuksia ja tukevat turvallisuusviranomaisten toimintaa. Konsernissa työskentelee koko Suomessa yhteensä noin 1100 henkilöä. www.tmfg.fi