Viestintäpäällikkö, SRV

Sijainti: Espoo

Haku päättyy: 25.4.2018

Lisätietoja: SRV viestintäjohtaja Päivi Kauhanen, parhaiten tavoitettavissa klo 13-15.  puh. 050 598 9560, päivi.kauhanen@srv.fi  ja Mercuri Urvalissa Marika Mertala, puh. 040 708 8176.

Julkaistu: 16.04.2018

Kirjoittanut:

Katso kaikki työpaikat

Haemme pääkonttoriimme Espooseen Talous- ja strategiaviestinnästä sekä IR-suhteista vastaavaa alan huippuammattilaista!

Viestintäpäällikkö, Talous- ja strategiaviestintä sekä IR-suhteet

Tehtäviisi kuuluu talousviestinnän prosessien ja materiaalien koordinointi, tuotanto ja kehittäminen sekä SRV:n strategian viestinnän suunnittelu ja toteutus eri kohderyhmille, eri kanavia hyödyntäen. Sinulla on myös tärkeä rooli SRV:n IR-suhteiden hoidossa sekä IR:ään liittyvän materiaalin ja kanavien tuotannossa ja kehittämisessä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä viestintätiimin, talousosaston, liiketoimintojen ja muiden tukitoimintojen kanssa. Olet osa konserniviestinnän tehokasta tiimiä ja raportoit viestintäjohtajalle.

Olet uudistushenkinen ja tottunut työskentelemään tiukoissakin tilanteissa. Taidat erinomaisesti talousviestinnän prosessit ja materiaalien tuotannon käytännössä. Sinulla on kokemusta talousviestinnän lisäksi IR-suhteiden hoidosta. Osaat kuunnella ja ottaa muiden tarpeet huomioon, mutta samalla myös haastaa organisaatiota uudenlaiseen ajatteluun ja toimintamalleihin. Toimit luontevasti myös median ja muiden tärkeiden sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Tarvittaessa toimit myös viestintäjohtajan sijaisena.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta pörssiyhtiön talousviestinnästä. Onnistut tehtävässä kun olet aktiivinen, ulospäin suuntautunut ja oma-aloitteinen henkilö, jolla on kyky hahmottaa kokonaisuuksia, laatia selkeitä liiketoimintaa tukevia suunnitelmia sekä vastata niiden toteutumisesta. Uskallat myös haastaa organisaatiota rakentavassa mielessä ja sinulla on taito tarttua tärkeisiin asioihin. Pystyt työskentelemään tehokkaasti aikataulujen ja budjettien puitteissa sekä tarvittaessa myös paineen alla.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä usean vuoden työkokemus talousviestinnästä ja muista viestinnän tehtävistä.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän dynaamisessa yhtiössä, vaihtelevien projektien parissa sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Saat työhösi hyvän työyhteisön tuen sekä viihtyisän työympäristön.

Lisätietoja tehtävästä antavat SRV viestintäjohtaja Päivi Kauhanen, parhaiten tavoitettavissa klo 13-15.  puh. 050 598 9560, päivi.kauhanen@srv.fi  ja Mercuri Urvalissa Marika Mertala, puh. 040 708 8176. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi viimeistään 25.4.2018 osoitteessa www.mercuriurval.com/fi-fi, viite FI-12583.