Viestintäpäällikkö, SDP

Sijainti: Helsinki

Haku päättyy: 17.6.

Lisätiedot: Lisätietoja tehtävästä antavat puhelimitse SDP:n puoluesihteeri Antton Rönnholm (040 506 7676) 7.6. klo 14–16 ja 15.6. klo 14–16 sekä viestintäpäällikkö Iida Vallin puhelimitse (puh. 044 307 2281) 10.6. klo 16–18 ja 16.6. klo 15–16.

Julkaistu: 09.06.2021

Kirjoittanut:

Katso kaikki työpaikat

SDP on suomalaisen politiikan muutosvoima, joka tarjoaa tulevaisuusvision oikeudenmukaisemman ja tasa-arvoisemman yhteiskunnan rakentamiseksi. Nykyisen viestintäpäällikkömme siirtyessä uusiin tehtäviin haemme puoluetoimistollemme Helsingin Hakaniemen Ympyrätaloon Viestintäpäällikköä,

joka vastaa SDP:n viestinnän ja markkinoinnin suunnittelemisesta ja toteuttamisesta. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen näköalapaikan Suomen pääministeripuolueen viestintätehtävissä, mukavan työyhteisön sekä merkityksellisen ja osaamisen kehittämiseen kannustavan työpaikan. SDP:n viestintäpäällikkö toimii suoraan puoluesihteerin alaisuudessa ja johtaa puoluetoimiston viestintätiimiä.

Olet etsimämme henkilö, jos:

Sinulla on kokemusta ja näkemystä vaikuttavasta poliittisesta ja yhteiskunnallisesta viestinnästä. Ymmärrät päätöksenteon prosesseja ja tunnet suomalaisen mediaympäristön. Arvostamme kokemusta ja näyttöjä markkinointiviestinnän tai journalismin alalta.

Politiikka on intohimosi, työsi tai harrastuksesi, ja seuraat yhteiskunnallista keskustelua aktiivisesti. Kirjoitat sujuvasti ja virheettömästi erityyppisiä tekstejä ja osaat kiteyttää oleellisen. Olet oma-aloitteinen, näkemyksellinen ja motivoitunut työskentelemään SDP:n vaalivoittojen varmistamiseksi.

Saat tehdä ainakin kaikkea tätä:

 • SDP:n poliittista viestintää ja markkinointia
 • Vaalikampanjoiden viestintää ja markkinointia
 • Strategisen viestinnän suunnittelua, johtamista ja toteutuksen koordinointia
 • Yhteistyötä viestintä- ja mediatoimistojen kanssa
 • Tapahtuma- ja sidosryhmäviestintää sekä toimittajapalveluista vastaamista

Emme vaadi täyttä riviä, mutta arvostamme:

 • Esihenkilökokemusta
 • Soveltuvaa koulutusta
 • Ruotsin ja englannin kielen taitoa
 • Vaalityön tuntemusta
 • Esiintymistaitoa
 • Uusien kampanjamuotojen hallintaa

Työsuhde on vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Pyydämme toimittamaan ansioluettelon sekä hakemuksen palkkatoiveineen tehtävään torstaihin 17.6. mennessä.

Hakemukset tulee toimittaa palkkatoiveineen johdon assistentti Päivi Aholalle sähköpostitse (paivi.ahola(at)sdp.fi). Kirjoita sähköpostin aihekenttään ”viestintäpäällikkö”.

Lisätietoja tehtävästä antavat puhelimitse SDP:n puoluesihteeri Antton Rönnholm (040 506 7676) 7.6. klo 14–16 ja 15.6. klo 14–16 sekä viestintäpäällikkö Iida Vallin puhelimitse (puh. 044 307 2281) 10.6. klo 16–18 ja 16.6. klo 15–16.