Viestintäpäällikkö, Satasairaala

Sijainti: Pori

Haku päättyy: 5.3.

Lisätiedot: Sairaanhoitopiirin johtaja Ermo Haavisto, p. 044 707 7782 sekä hallintojohtaja Anna Alarautalahti-Heurlin

p. 044 707 7888. Sähköpostitse etunimi.sukunimi@satasairaala.fi.

Julkaistu: 11.02.2021

Kirjoittanut:

Katso kaikki työpaikat

Onko asiakaslähtöinen viestintä lähellä sydäntäsi ja tunnet digitaalisen viestinnän kuin omat taskusi? Meillä on tarjolla sinulle unelmatyö! Etsimme viestintäpäällikköä uuteen tehtävään.

 

Viestintäpäällikkönä kehität ja toteutat Satasairaalan viestintää brändimme, arvojemme ja palvelulupauksemme mukaisesti. Sinulla on yhteistyössä sairaanhoitopiirin johdon kanssa kokonaisvaltainen vastuu Satasairaalan viestinnästä, myös häiriö- ja kriisiviestinnästä. Huolehdit, että viestimme oikea-aikaisesti ja vaikuttavasti palveluidemme suunnitelmista, tavoitteista, uudistuksista, päätöksistä ja toiminnasta. Sparraten ja kannustaen koordinoit, kehität ja toteutat yhteisö- ja työyhteisöviestintää sekä vastaat viestinnän mittareista. Kuulut Satasairaalan johtoryhmään ja laadit sekä toteutat viestintäsuunnitelmia ja -strategioita yhdessä johdon kanssa. Vastaat viestinnän vuosisuunnittelusta ja budjetoinnista. Päivittäisessä työssäsi tuotat myös monipuolisesti sisältöjä eri viestintäkanaviin yhteistyössä viestintäassistentin ja sisäisten kumppaneiden kanssa sekä koulutat eri toimijoita sisäisesti viestintään liittyen. Toimit myös viestintäassistentin lähiesimiehenä.

Tarjoamme sinulle hienon mahdollisuuden sekä haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän kehittyvässä sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaympäristössä. Saat erinomaiset koulutusmahdollisuudet, loistavan työyhteisön ja verkostot, mahdollisuuden monipuoliseen työssä oppimiseen sekä laaja-alaiset työhyvinvointia tukevat palvelut.

Vahvana viestinnän ammattilaisena sinulla on kyky johtaa ja kehittää sosiaali- ja terveydenhuollon sisäistä ja ulkoista viestintää. Sinulla on myös osaamista viestinnän seuraamisesta ja mittaamisesta, ja siitä saatavan datan hyödyntämisestä viestinnän kehittämisessä. Hallitset viestinnän ja markkinoinnin eri kanavat, uudet teknologiat ja digitaalisuuden uusimmat trendit. Tämän lisäksi omaat näkemystä ja kokemusta markkinoinnista. Sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, kannustat ihmisiä tehokkaaseen yhteistyöhön.

 

Edellytämme sinulta ylempää soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä riittävää kokemusta viestintään liittyvistä tehtävistä. Lisäksi sinulla tulee olla suomen kielen erinomainen sekä ruotsin ja englannin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluina, jotka aloitetaan jo hakuajan kuluessa. Kutsut videohaastatteluihin lähetämme erikseen valitsemillemme hakijoille.

 

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Voit esittää palkkatoiveesi hakulomakkeella. Valinnassa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/viestintapaallikko-satshp-08-2-21/

Sähköiseen hakuun ja hakuohjeisiin liittyvät tiedustelut:

Rekrytointipalvelut, puh. 044 707 6979 / 044 707 6980 / rekrytointi@satasairaala.fi

 

Hakuaika: 10.2.2021 – 5.3.2021 klo 15.00

Työsuhteen kesto: Vakinainen

Työn luonne: Kokoaikatyö

Työ alkaa: 1.5.2021 tai sopimuksen mukaan

Työavain: SATSHP-08-2-21

 

Yhteystiedot:

sairaanhoitopiirin johtaja Ermo Haavisto,

p. 044 707 7782

hallintojohtaja Anna Alarautalahti-Heurlin

p. 044 707 7888

sähköpostitse etunimi.sukunimi@satasairaala.fi