Viestintäpäällikkö, Ornamo ry

Sijainti: Helsinki

Haku päättyy: 5.8.2019 klo 16

Lisätiedot:toiminnanjohtaja Salla Heinänen 10.7. ja 15.7. klo 13–14,
puh. 0400 22 1143

Julkaistu: 25.06.2019

Kirjoittanut:

Katso kaikki työpaikat

Haussa näkemyksellinen viestintäpäällikkö muotoilualan asiantuntijajärjestöön

Ornamo ry on vuonna 1911 perustettu muotoilualan asiantuntijajärjestö. Kehitämme muotoilijan ammattimaista toimintaa ja vaikutamme muotoilun asemaan yhteiskunnassa. Yli 2 600 jäsentämme muodostaa muotoilun monipuolisella alalla työskentelevien korkeakoulutettujen ammattilaisten ainutlaatuisen verkoston. Jäsenemme työskentelevät muotoilun kentällä mm. sisustusarkkitehtuurin, teollisen muotoilun, kaluste-, tekstiili- ja vaatesuunnittelun, pakkaussuunnittelun, palvelumuotoilun ja digitaalisen suunnittelun sekä taiteen aloilla. 

Etsimme nyt näkemyksellistä viestintäpäällikköä vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan Ornamon asiantuntija-, jäsenpalvelu-, sidosryhmä-, mediasuhde- ja markkinointiviestinnästä sekä julkaisutoiminnasta kahden hengen viestintätiimissä. Viestintäpäällikkönä vastaat Ornamon uudistuvasta viestintästrategiasta sekä Ornamon visuaalisen identiteetin uudistuksesta syksyllä 2019.

Yhdentoista hengen aktiivisessa työyhteisössä olet myös keskeinen toimija Ornamon monipuolisessa hanketoiminnassa, jonka keskeiset sisällöt liittyvät mm. aineettomien oikeuksien ja muotoilubisneksen kehittämiseen, julkisiin hankintoihin, taidekäsityön kansainvälisten markkinoiden kehittämiseen ja luovan suunnittelun käyttöön rakennusalalla. Pienessä järjestössä viestintäpäällikkö on myös aktiivinen viestinnän tekijä monikanavaisessa viestintäympäristössä.

Tarjoamme monipuolisen työtehtävän suomalaisen muotoilun ja taideteollisen taiteen näköalapaikalla ja mahdollisuuden olla mukana edistämässä näiden alojen yhteiskunnallista vaikuttavuutta ja uudistumista. Viihtyisä toimistomme sijaitsee Helsingin sydämessä Annankadulla.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää

  • Tehtävään sopivaa korkeakoulututkintoa
  • Kokemusta järjestöviestinnästä ja edunvalvonnasta
  • Aiempaa kokemusta viestinnän tuloksellisesta johtamisesta ja esimiestyöstä
  • Pitkää kirjoittajakokemusta ja sujuvaa kynää
  • Näyttöjä onnistuneista visuaalisista konsepteista

Arvostamme myös hyviä verkostoja, ymmärrystä yhteiskunnallisesta päätöksenteosta ja erinomaisia vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja. Odotamme myös näkemyksellistä otetta tiedon visualisointiin ja uusiin digimarkkinoinnin keinoihin sekä verkkoanalytiikan strategiseen hyödyntämiseen. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito sekä hyvä englannin kielen taito. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Työ alkaa syyskuun alussa tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset

Pyydämme jättämään vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveineen, CV:n työnäytteineen sekä keskeiset linkit somekanaviin 5.8.2019 klo 16 mennessä osoitteeseen rekry@ornamo.fi. Hakijoita kutsutaan haastatteluihin jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ornamon toiminnanjohtaja Salla Heinänen 10.7. ja 15.7. klo 13–14,
puh. 0400 22 1143

www.ornamo.fi
www.finnishdesigners.fi