Viestintäpäällikkö, Mannerheimin Lastensuojeluliitto

Sijainti: Helsinki

Haku päättyy: 17.5.

Lisätiedot: Viestintä- ja varainhankintajohtaja Liisa Partio, p. 040 5808984 3.5. klo 16-17 sekä 5.5. klo 8.30-9.30 ja 10.5. klo 12-13

Julkaistu: 30.04.2021

Kirjoittanut:

Katso kaikki työpaikat

Mannerheimin Lastensuojeluliitto on avoin, valtakunnallinen kansalaisjärjestö, jonka tehtävä on edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia. MLL-yhteisö muodostuu keskusjärjestöstä, 10 piirijärjestöstä ja 546 paikallisyhdistyksestä, joissa on yli 81 000 jäsentä. Lisätietoja: www.mll.fi

Haemme MLL:n keskusjärjestöön Helsinkiin viestintäpäällikköä
kahden vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen viestintäpäällikkömme opintovapaan ajaksi.

Etsimme viestinnän monipuolista osaajaa, jolla on kokemusta sekä viestintä- että markkinointitehtävistä ja esihenkilötyöstä viestintätiimin työn organisoijana ja ohjaajana.

Viestintätiimin päällikkönä olet osa kymmenhenkistä viestintä- ja varainhankintaryhmää ja teet tiivistä yhteistyötä muiden päälliköiden ja asiantuntijoiden kanssa. Olet työyhteisömme viestinnällinen sparraaja ja vastaat yhdessä tiimisi kanssa nettisivujemme ja some-näkyvyytemme kehittämisestä, mediayhteyksien hoitamisesta, brändin vahvistamisesta, kampanjoiden suunnittelusta ja toteutuksesta sekä julkaisujen tuottamisesta.

Kirjoitat innostavasti, sinulla on taito tiivistää laajastakin materiaalista olennainen ja visualisoida viestisi. Tiedät, miten tarinoista syntyy kiinnostavia ja koskettavia videoita. Kokonaisuuksien hahmottaminen ja brändiajattelu on sinulle luontaista. Tiimin vetäjänä osaat asettaa selkeät tavoitteet ja löydät keinot niiden toteuttamiseksi.

Sinulla on

  • soveltuva alempi tai ylempi korkeakoulututkinto
  • vähintään viiden vuoden työkokemus vaativista viestintä- tai markkinointitehtävistä
  • erinomainen suomen kielen ja hyvä ruotsin ja englannin kielen taito
  • kokemusta ja näyttöjä verkkoanalytiikan ja somemainonnan työkalujen käytöstä
  • energinen ja positiivinen työote ja erittäin hyvät vuorovaikutustaidot

MLL on olemassa, jotta yksikään lapsi nuori tai vanhempi ei jäisi yksin. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä merkityksellistä työtä ammattitaitoisessa, kehityshakuisessa ja intohimolla työskentelevässä yhteisössä. Toimistomme on hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Kalliossa.

Pidämme tärkeänä työyhteisön moninaisuutta ja toivomme hakijoiksi eri sukupuolta olevia, eri-ikäisiä ja erilaisilla taustoilla olevia hakijoita. MLL:n keskusjärjestö on perheystävällinen työpaikka.

Jos kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi verkkolomakkeella (https://www.mll.fi/tietoa-mllsta/avoimet-tyopaikat/viestintapaallikko/) 17.5.2021 mennessä. Toivomme, että voit aloittaa viimeistään 2.8. Palkka määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi ja sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintä- ja varainhankintajohtaja Liisa Partio, p. 040 5808984, 3.5. klo 16-17 sekä 5.5. klo 8.30-9.30 ja 10.5. klo 12-13.