Viestintäpäällikkö, Kiinteistötyönantajat ry

Haku päättyy: 31.10.2021

Sijainti: Helsinki

Lisätiedot: toimitusjohtaja Pia Gramén, puh. 040 8207599

Julkaistu: 12.10.2021

Kirjoittanut:

Katso kaikki työpaikat

Kiinteistötyönantajat ry, www.kiinteistotyonantajat.fi, on kiinteistöalan työnantajajärjestö ja kiinteistöpalveluja tuottavien yritysten toimialajärjestö sekä Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n jäsen. Kiinteistöala työllistää 115 000 henkilöä, josta kiinteistöpalveluala 90.000. Yhdistyksen tavoitteena on lisätä alan arvostusta ja vetovoimaisuutta sekä edistää jäsenyritysten toimintaedellytyksiä.

 

Haemme vakituiseen työsuhteeseen monitaitoista

VIESTINTÄPÄÄLLIKKÖÄ

 

Viestintäpäällikkönä vastaat yhdistyksen sisäisen ja ulkoisen viestinnän suunnittelusta ja operatiivisesta toteutuksesta viestintästrategian mukaisesti. Teet tiivistä yhteistyötä järjestömme asiantuntijoiden, jäsenyritysten ja sidosryhmien viestintäammattilaisten sekä median edustajien kanssa. Olet ulospäinsuuntautunut ja tarvittaessa sinulta löytyy valmiutta myös edunvalvonta- ja vaikuttamistyöhön. Lisäksi tehtäviisi kuuluu verkkosivuston ja muiden viestintäkanavien ylläpitäminen.

 

Odotamme sinulta erinomaisia ilmaisu-, vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja sekä sosiaalisen median hallintaa. Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja useamman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Arvostamme oma-aloitteista ja itsenäistä otetta työhön. Hallitset laajoja kokonaisuuksia, olet joustava ja paineensietokykysi on hyvä.

 

Kokemus järjestöviestinnästä ja edunvalvontatyöstä sekä kiinteistöalan tuntemus katsotaan eduksi.

 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset vaikuttamaan kiinteistöalan imago- ja vetovoimatyöhön yhdessä tehokkaan ja ketterän tiimimme kanssa. Moderni toimistomme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Kampissa.

 

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Pia Gramén, puh. 040 8207599. Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme 31.10.2021 mennessä osoitteeseen pia.gramen@kiinteistotyonantajat.fi