Viestintäpäällikkö, Intrum

Sijainti: Helsinki, Tampere, Jyväskylä

Haku päättyy: 27.5.2022

Lisätietoja: Head of Marketing and Communications Anne Koivuniemi, puh. 050-501 6513, (varmimmin tavoitettavissa 10.5. klo 9-10  ja 17.5. klo 14-15).

Julkaistu: 10.05.2022

Kirjoittanut:

Katso kaikki työpaikat

Me intrumlaiset autamme toisiamme, kehitämme itseämme ja toimintaamme, kohtaamme haasteita rohkeasti sekä pidämme lupauksemme. Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä osana kansainvälistä työyhteisöä.

Haluatko mukaan terveen talouden suunnannäyttäjien joukkoon?

Etsimme nyt iloiseen ja energiseen joukkoomme kokenutta

Viestintäpäällikköä

Viestintäpäällikkönä toteutat Intrumin sisäisen ja ulkoisen viestinnän laaja-alaista tehtäväkenttää aina viestinnän suunnittelusta käytännön toteutukseen. Toimit yhtenä asiantuntijana Intrum Suomen markkinointiviestinnän tiimissä ja olet aktiivinen jäsen 24 maan Global Brand & Comms -verkostossa.

Olet kokenut viestinnän moniosaaja ja toimit päivittäin yhteistyössä sisäisten sidosryhmien kanssa. Tarvitset työssäsi projektiosaamista sekä näkemystä ja kokemusta strategialähtöisestä viestinnästä. Tehtäviisi kuuluu aktiivinen sisällöntuotanto ja julkaisu eri viestintäkanavissa, joten toivomme sinulta järjestelmäosaamista ja terävää kynää.

Päivittäisessä työssäsi toimit Intrumin yritysviestinnän digitaalisten alustojen ja kanavien yhtenä pääkäyttäjänä. Seuraat Intrumin verkkosivujen ja sosiaalisen median mittareita ja vastaat sisältöjemme löydettävyydestä ja näkyvyyden maksimoinnista. Lisäksi tuet organisaatiotamme sisäisessä ja ulkoisessa viestinnässä sekä henkilöstöä digitaalisten kanavien hyödyntämisessä.

Odotamme sinulta vahvaa osaamista verkko- ja asiakasviestinnästä ja sisältömarkkinoinnista sekä sosiaalisen median kanavien sisällöntuotannosta ja kehittämisestä. Viestit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi ja sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja esiintymistaidot. Viestinnän ja markkinoinnin osaamisen lisäksi toivomme hakijan olevan oma-aloitteinen joukkuepelaaja, joka mukautuu muuttuviin tilanteisiin.

Arvostamme korkeakoulututkintoa ja näyttöjä onnistumisista edellisissä viestintätehtävissäsi. Pääset vaikuttamaan omalla osaamisellasi ja asiantuntijuudellasi tehtäväkenttäsi laajuuteen sekä Intrumin position vahvistamiseen terveen talouden suunnannäyttäjänä.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä ja rennossa ympäristössä Helsingin, Tampereen tai Jyväskylän toimipisteessä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Intrumin hybridityö mahdollistaa monipaikkaisen työskentelyn yhdistäen toimisto- ja etätyön joustavaksi kokonaisuudeksi.

Jos tämä kuulostaa sinun paikaltasi, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 27.5.2022. Hae tehtävää

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Marketing and Communications Anne Koivuniemi, puh. 050-501 6513, (varmimmin tavoitettavissa 10.5. klo 9-10  ja 17.5. klo 14-15).

Jos uskot, että sinä voisit olla etsimämme seuraava intrumlainen, tartu tilaisuuteen ja hae tehtävään mahdollisimman pian!