Viestintäpäällikkö, Hartwall

Sijainti: Helsinki

Haku päättyy: 18.9.2019

Lisätietoja: To 12.9. klo 14.00 – 15.00 ja ma 16.9. klo 13.00 – 14.00, Hanna Sivenius, p. 050 588 4994.

Julkaistu: 05.09.2019

Kirjoittanut:

Katso kaikki työpaikat

Vuoden harmain päivä, Gay Joe, kesämuistoja herättävä Jaffa, pääyhteistyökumppani Flow-festareilla… eikä Suomesta löydy montaa myymälää ilman Hartwallin juomia. Kaiken takana ovat tietenkin ihmiset, huikeat hartwallilaiset. Tule mukaan tekemään tiimistämme entistäkin menestyvämpi!

VIESTINTÄPÄÄLLIKKÖ

Viestintäpäällikön tehtävässä vastaat Hartwallin yritys-, yhteisö- ja vastuullisuusviestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta menestyksemme mahdollistamiseksi. Tehtäviisi kuuluu yritysbrändimme kehittäminen, mediasuhteiden hallinta ja viestinnän päivittäinen johtaminen. Vastaat myös sisäisen viestintämme ja viestinnän prosessiemme kehittämisestä sekä osallistut työyhteisökulttuurimme ja työnantajakuvamme rakentamiseen.

Raportoit tehtävässä laki-, viestintä- ja yhteiskuntasuhteista vastaavalle johtajalle ja toimit esimiehenä viestinnän asiantuntijalle sekä kuluttajapalvelutiimille. Toimipaikkasi sijaitsee pääkonttorillamme, Helsingin Pitäjänmäellä.

Me toivomme sinulta

  • kokemusta ja näyttöä onnistumisista vastaavissa viestinnän tehtävissä
  • taitoa viestiä laadukkaasti ja luovasti sekä suomeksi että englanniksi
  • rohkeaa ja itsenäistä työskentelyotetta
  • kykyä työskennellä pitkän tähtäimen tavoitteiden saavuttamiseksi
  • tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa

Meille on lisäksi tärkeää, että rakastat brändejämme ja olet aidosti motivoitunut edistämään missiotamme: virkistämään Suomea kanssamme.

Me tarjoamme sinulle

  • työpaikan, jossa lasi on aina puoliksi täynnä ja jossa on hyvä olla
  • monipuolisen ja itsenäisen työtehtävän, jossa toimit avainpaikalla koko yritysbrändimme rakentamisessa
  • kilpailukykyiset työsuhde-edut

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa to 12.9. klo 14.00 – 15.00 ja ma 16.9. klo 13.00 – 14.00 laki-, viestintä- ja yhteiskuntasuhteista vastaava johtaja Hanna Sivenius, p. 050 588 4994. Hae tehtävää 18.9. mennessä tämän linkin kautta. Kerrothan hakulomakkeella myös palkkatoiveesi.

Meidän tehtävämme on virkistää Suomea. Kun keho ja mieli virkistyvät, seuraa hyviä asioita.

Hartwall on virkistävä työpaikka ja kumppani. Hartwallilaisia on yhteensä 700 ja välillisesti työllistämme Suomessa 11 000 ihmistä. Moderni tuotantolaitoksemme sijaitsee Lahdessa, lähdevesipullottamo Karijoella ja pääkonttori Helsingissä. Olemme osa tanskalaista Royal Unibrew -konsernia.

Tunnetuimmat tuotemerkkimme ovat Hartwall Jaffa, Hartwall Original Long Drink, Hartwall Novelle, ja Lapin Kulta. Olemme myös Heineken- ja Pepsi -brändien yhteistyökumppani Suomessa. Edistämme vastuullista juomakulttuuria ja pidämme huolen siitä, että sekä juomamme että tekomme ovat hyviä.

www.hartwall.fi