Viestintäkoordinaattori, Siskot ja Simot

Sijainti: Järvenpää

Haku päättyy: 20.6.2018

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Eero Väisäseltä, puh. 050 545 3145. Tiedusteluihin vastataan  14.6. klo 13–16.

Julkaistu: 13.06.2018

Kirjoittanut:

Katso kaikki työpaikat

Siskot ja Simot – luovan välittämisen yhteisö organisoi antoisaa ja mukavaa tavallisen ihmisen taidoin tehtävää, matalan kynnyksen vapaaehtoistoimintaa. Siskot ja Simot tuovat iloa ja virkistystä ikäihmisille kymmenellä paikkakunnalla, joilla pop up -toimintamallimme, yhteiset ”Välittämisen keikat” luovat osallisuutta ja yhteisöllisyyttä.

Olet tervetullut yhteisöömme, sinä oma-aloitteinen ja aikaansaava

viestintäkoordinaattori

Hoidat yhteisömme viestintää ja sisällöntuotantoa ja lisäät yhteisömme tunnettuutta. Tehtäviisi kuuluvat niin sisäisen viestinnän kuin somemanagerin hommat, lisäksi tuet paikallisia toimintaryhmiä tapahtumien viestinnässä ja teet juttuja kotisivuille. Viestintäkoordinaattori avustaa toiminnanjohtajaa ulkoisessa viestinnässä, joten mediasuhteista on hyötyä. Tehtävän pätevyysvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus ja työkokemusta viestinnän tehtävistä.

Arvostamme luovaa, erottuvaa viestintää ja tarinoiden kerrontaa. Tehtävssä tarvitaan verkkoviestintäosaamista, kokemusta uutiskirje- ja sisällönhallintaohjelmista (MailChimp, WordPress), sosiaalisen median kanavien hallintaa, markkinointihenkisyyttä, valokuvaustaitoja ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Ajoittain tarvitaan valmiutta joustaa työajoissa, sillä välillä keikkailemme myös viikonloppuisin, joten myös oman auton käyttömahdollisuudesta on hyötyä.

Tarjoamme sinulle antoisan merkityksellisen työn, jossa pääset osaksi yhteisömme ison tarinan kerrontaa. Järvenpään keskustassa toistaiseksi sijaitsevassa toimistossamme sinua odottaa pieni ja lämmin työyhteisö, jossa työajat joustavat tarvittaessa. Palkkaus on 3100–3200 euroa kuukaudessa. Työsuhde on aluksi määräaikainen 6.8.2018–31.12.2019, ja voi jatkua sen jälkeenkin.

Kysymyksiä? Lisätietoja saat toiminnanjohtaja Eero Väisäseltä, puh. 050 545 3145. Tiedusteluihin vastataan 14.6. klo 13–16.

Hakemukset sähköisesti viimeistään 20.6.2018 mennessä eero.vaisanen@siskotjasimot.fi otsikolla ’Hakemus viestintäkoordinaattorin tehtävään’. Liitä CV hakemukseen.