Viestintäjohtaja, Suomen Olympiakomitea ry

Sijainti: Helsinki

Haku päättyy: 29.8.2019

Lisätiedot: Toimitusjohtaja Mikko Salonen
puh. 040 541 0295
mikko.salonen@olympiakomitea.fi
(soittoajat
: maanantai 12.8. klo 10-12,
torstai 15.8. klo 14-16, tiistai 20.8. klo 16-18)

 

Julkaistu: 08.08.2019

Kirjoittanut:

Katso kaikki työpaikat

Suomen Olympiakomitea ry

Suomen Olympiakomitea on valtakunnallinen liikunta- ja urheilujärjestö, joka toimii sen hyväksi, että suomalaiset liikkuisivat enemmän ja menestyisivät huippu-urheilussa. Yhdessä jäsenjärjestöjemme ja liikunnan aluejärjestöjen kanssa rakennamme liikunnasta ja urheilusta elinvoimaa Suomeen.

Olympiakomitean motivoituneella joukkueella on reipas tekemisen meininki ja halu menestyä. Päivittyvä strategiamme vastaa 2020-luvun haasteisiin. Joukkueestamme puuttuu kokenut pelinrakentaja, joka vie viestintämme ratkaisupeleihin.

Haemmekin nyt VIESTINTÄJOHTAJAA vastaamaan Olympiakomitean sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä, brändistä ja markkinointiviestinnästä

Tehtävänäsi on rakentaa Olympiakomitean uusi viestintästrategia ja toteuttaa se. Saat vastataksesi yhden maailman arvokkaimmista brändeistä – olympiarenkaat. Olet Olympiakomitean johtoryhmän jäsen ja vedät viestintätiimiämme. Teet tiivistä yhteistyötä huippu-urheilun, seuratoiminnan ja varainhankinnan kanssa sekä edistät yhteiskuntasuhteita ja digitalisaatiota.

TARJOAMME SINULLE:

 • Merkityksellisen työn, jossa voit kanavoida osaamisesi huippu-urheilun menestykseen, seuratoiminnan elinvoimaisuuteen ja suomalaisten hyvinvointiin
 • Valtavan määrän tarinoita, tunteita ja merkityksiä välitettäväksi eri kohderyhmille
 • Kunnianhimoisen haasteen, jossa pääset rakentamaan ja toteuttamaan uuden strategiamme mukaista viestintää
 • Muutosmahdollisuuden, jossa pääset kehittämään liikunnan ja urheilun viestintää ja markkinointia
 • Dynaamiset, osaavat ja kehityshaluiset työkaverit

ETSIMME SINUA:

 • Olet viestinnän johto- ja esimiestehtävissä toiminut kokenut viestinnän ja markkinointiviestinnän ammattilainen. Olet rakentanut menestyksekkäästi viestintästrategioita ja toteuttanut ne.
 • Vahvojen mediasuhteidesi avulla pystyt merkittävästi kasvattamaan Olympiakomitean arvoa ansaitun median huomiolla. Pystyt selkeydelläsi välittämään ihmisille ymmärrettäviä viestejä.
 • Sinulla on näkemystä ja osaamista digitalisaation, yritysyhteistyön ja kuluttajamarkkinoinnin mahdollisuuksista viestinnässä. Ymmärrät brändien merkityksen ja arvon liiketoiminnalle.
 • Istut luontevasti Olympiakomitean henkilöstöön arvoiltasi ja tavoiltasi toimia. Sydämesi sykkii liikunnan ja urheilun seuratoiminnalle ja huippu-urheilulle.
 • Toimit systemaattisesti ja olet yhteistyökykyinen sekä valmis uusiin, rohkeisiinkin avauksiin.
 • Koulutustaustasi on ylempi korkeakoulututkinto ja sinulla on sujuva kirjallinen ja suullinen englannin kielen taito. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Työ alkaa 4.11.2019 tai sopimuksen mukaan.

Tiedustelut: Toimitusjohtaja Mikko Salonen, puh. 040 541 0295, mikko.salonen@olympiakomitea.fi (soittoajat: maanantai 12.8. klo 10-12, torstai 15.8. klo 14-16, tiistai 20.8. klo 16-18)

Käy täyttämässä hakemus viimeistään torstaina 29.8.2019.

Hakulomakkeen linkki https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?70ff1401