Viestintäharjoittelija, ProCom

Sijainti: Helsinki

Haku päättyy: 22.5.2022

Lisätietoja: Miia Rosenqvist, miia.rosenqvist@procom.fi

Julkaistu: 26.04.2022

Kirjoittanut:

Katso kaikki harjoittelupaikat

ProCom on viestinnän ammattilaisten järjestö, joka toimii jäsentensä osaamisen kehittäjänä, yhteistyöfoorumina ja alan vaikuttajana. Jäsenistömme koostuu noin 2 700 viestinnän ammattilaisesta. Visiomme on: Maailman vastuullisin viestintäkulttuuri.

Etsimme kahta viestinnän harjoittelijaa syyskaudeksi 2022

Harjoittelijana osallistut kattavasti koko ProComin toimintaan: luot sisältöjä someen, nettisivuille ja uutiskirjeisiin. Sen lisäksi autat hybriditapahtumakoordinoinnissa toimistolla ja sen ulkopuolella. Saat laaja-alaista käytännön kokemusta ProComin toimistoarjesta aina laskutuksesta, verkkosivujen päivittämisestä jäsenrekisterin hallintaan. Pääset myös ideoimaan ja toteuttamaan pidempiaikaisia projekteja, kuten erilaisia käynnissä olevia kehityshankkeita. Lopullinen työnkuva muokkautuu osin myös harjoittelijan omien kiinnostuksen kohteiden mukaan – haluatko oppia lisää kirjoittamisesta, tapahtumatuotannosta, visuaalisesta viestinnästä tai digimarkkinoinnista?

Toivomme, että opintosi sisältävät viestintää. Olet työhön reippaasti tarttuva ja avoin persoona sekä nautit tiimityöskentelystä. Erinomaiset kirjoitus- ja asiakaspalvelutaidot ovat välttämättömät.

Harjoittelun kesto on noin 5 kuukautta ajoittuen elo-joulukuun välille. Tarkempi ajankohta sovitaan yhdessä harjoittelijan kanssa.

Miksi hakea harjoittelijaksi ProComiin?

  • Harjoittelu tarjoaa hyvän kuvan siitä, mitä viestintätyö voi sisältää sekä ainutlaatuisen ja keskeisen paikan suomalaiseen viestintäkenttään.
  • Pääset suunnittelemaan ja viemään omia ideoitasi käytäntöön, kuulemaan asiantuntijoita ja tapaamaan viestinnän ammattilaisia. Kohtaamisten ja työtehtävine kautta ammatti-identiteettisi saattaa kirkastua!
  • Et ole muille procomilaisille harkka, vaan kollega, jota kannustetaan osallistumaan ideointiin ja yhdessä tekemiseen. Pieni ja tehokas porukka toimistolla on päiviesi piristys ja oppimisesi vankka tuki!
  • Työtavat ovat joustavat, teemme töitä sekä toimistolla että etänä.

Hakeminen: Palkkaamme harjoittelijat heti sopivien löydyttyä, joten toimitathan hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian, viimeistään 22.5. johtaja Miia Rosenqvistille osoitteeseen miia.rosenqvist@procom.fi.

Kerro hakemuksessasi, miksi ProCom kiinnostaa sinua, mitkä ovat viestinnälliset vahvuutesi ja missä toivoisit kehittyväsi. Ensimmäiset haastattelut pidetään etäyhteydellä touko-kesäkuun aikana.

Palkka: 1300 euroa / kk + lounasetu

Lue lisää ProComista verkkosivuillamme.

Seuraa meitä Instagramissa, TwitterissäFacebookissa ja LinkedInissä.

Tutustu tuleviin työkavereihisi tästä.