Viestintäharjoittelija, Destia

Sijainti: Vantaa

Haku päättyy: 28.3.

Lisätiedot:  viestintäpäällikkö Johanna Otranen, johanna.otranen@destia.fi tai p. 040 641 5810

Julkaistu: 14.03.2019

Kirjoittanut:

Katso kaikki harjoittelupaikat

Viestintäharjoittelija

Sykkiikö sydämesi vaikuttavalle viestinnälle ja markkinoinnille, syttyykö luovuutesi merkityksellisten sisältöjen luomisesta, oletko kotonasi somessa ja kamera kädessä? Kiinnostaako kesätyö Suomen suurimmassa infra-alaan keskittyneessä yhtiössä, jonka päämääränä on olla ’Pohjoisen elämän yhdistäjä’?

Destiassa sinulla on mahdollisuus tänä kesänä kehittää osaamistasi monipuolisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä ympäristössä, jossa toteutetaan merkityksellisiä ratkaisuja. Ratkaisuja, jotka mahdollistavat ihmisten, tavaroiden, palveluiden ja energian liikkumisen luontevana osana pohjoista elämää ja maailmantaloutta.

Pääset tuottamaan sisältöjä infran koko elinkaarelta sisäisiin ja ulkoisiin kanaviimme, hoitamaan mediaviestintää, päivittämään some-kanaviamme, verkkosivujamme ja intraamme sekä osallistumaan brändimme uudistamiseen.

Destian viestintäharjoittelija työskentelee Vantaan Tikkurilassa pienen, mutta tehokkaan tiimimme tukena. Tikkurilasta suunnistat kesällä myös vierailuille työmaillamme eri puolille Suomea. Töitä meillä tehdään yhdessä pientä pilkettä silmäkulmassa unohtamatta.

Olet etsimämme viestintäharjoittelija, mikäli opiskelet viestintää tai markkinointia yliopistossa tai korkeakoulussa. Opintosi ovat antaneet sinulle valmiudet tuottaa monikanavaista sisältöä sekä suomeksi että englanniksi. Et myöskään pelkää tarttua kameraan, ja esiinnyt tarvittaessa itsekin videolla. Olet iloinen, oma-aloitteinen ja idearikas tiimipelaaja, jolla on reipas ote työhön.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian osoitteessa https://www.destia.fi/tyopaikat/avoimet-kesatyopaikat.html. Voit tehdä hakemuksen myös videomuodossa. Toivomme, että voit aloittaa noin kolmen kuukauden määräaikaisen harjoittelujakson touko-kesäkuun aikana. Palkkauksesi sovitaan opintojesi ja työkokemuksesi mukaan. Hakuaika päättyy torstaina 28.3.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Johanna Otranen, johanna.otranen@destia.fi tai p. 040 641 5810.