Viestintäharjoittelija, CapMan

Sijainti: Helsinki

Haku päättyy: 22.10.2018

Lisätiedot: Linda Tierala, päällikkö, viestintä ja sijoittajasuhteet, puh. 040 571 7895

Julkaistu: 09.10.2018

Kirjoittanut:

Katso kaikki harjoittelupaikat

CapMan on johtava pohjoismainen aktiivista arvonluontityötä tekevä pääomasijoitusalan asiantuntija, joka tarjoaa monipuolisia sijoitustuotteita ja -palveluita. Olemme kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa viimeiset 28 vuotta yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Palveluksessamme on 120 pääomasijoittamisen ammattilaista, ja hallinnoimme yhteensä noin 2,8 miljardin euron pääomia pääosin asiakkaidemme, eli sijoittajien, puolesta mutta myös sijoituksina omasta taseestamme. Tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille. Nykyiset sijoitusstrategiamme kattavat kiinteistösijoittamisen (Real Estate), enemmistösijoittamisen (Buyout), sijoitukset Venäjälle (Russia), velkasijoitukset (Credit), kasvusijoittamisen (Growth) ja infrastruktuurisijoitukset (Infra). Palveluliiketoimintaamme kuuluvat hankinta- ja ostotoiminnan (CaPS), varainhankinnan (Scala Fund Advisory), sekä rahastojen hallinnoinnin palvelut.

VIESTINTÄHARJOITTELIJA

Onko monikanavainen sisällöntuotanto sinulle tuttua? Etsitkö näytönpaikkaa, jossa pääsisit sukeltamaan pörssilistatun rahoitusalan yrityksen maailmaan? Kirjoitatko sujuvasti suomeksi ja englanniksi? Jos vastaat kyllä, tämä on tilaisuus sinulle!

Viestintäharjoittelijana osallistut monipuolisesti yrityksemme viestintäprojektien suunnitteluun, toteuttamiseen ja jalkauttamiseen sekä konkretisoit CapManin visiota ja tarinaa. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä viestinnän ja sijoittajasuhteiden päällikkönä toimivan esimiehesi sekä muun työyhteisön kanssa.

Tehtäviäsi ovat muun muassa:

  • Vuosikertomuksen suunnitteluun ja toteutukseen osallistuminen
  • Yritysesitysten valmistelu ja päivitys
  • Tiedotteiden valmistelu, käännös ja lähetys
  • Verkkosivusisältöjen päivitys
  • Videomateriaalin suunnittelu ja tuotanto
  • Brändiin liittyvään kehitystyöhön osallistuminen
  • Tietokantojen ylläpito
  • Yhtiömme 30-vuotisjuhlavuoden viestintään osallistuminen

Olet kauppatieteiden, valtiotieteiden tai muun viestintään soveltuvan korkeakoulututkinnon vähintään kolmannen vuosikurssin opiskelija. Toivomme, että sinulla on jo jonkin verran aiempaa kokemusta viestinnän tehtävistä, erityisesti verkkoviestinnästä ja eri järjestelmäympäristöjen parissa työskentelemisestä. Hallitset erinomaisesti PowerPoint -työkalun käytön. Tehtävissäsi tarvitset erinomaista suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa. Työskentelyotteesi on tarkka ja huolellinen ja kykenet ratkaisemaan ongelmia itsenäisesti. Toimit nopeasti ja tehokkaasti myös paineen alla ja olet aidosti kiinnostunut talousviestinnästä. Sinulla on reipas asenne ja halu kehittyä viestinnän ammattilaisena.

Voit työskennellä meillä tilanteesi mukaan joko kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti vähintään 15 tuntia viikossa. Tehtävä on määräaikainen 31.7.2019 saakka. Toivomme, että voit aloittaa mahdollisimman pian. Työpaikkasi sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Ludviginkadulla.

Hae tehtävään heti tai viimeistään 22.10. lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksesi, CV:si sekä palkkatoivomuksesi osoitteeseen recruitment@capman.com. Merkitse viestisi otsikoksi Viestintäharjoittelija. Kerro meille myös, pystytkö työskentelemään osa- vai kokopäiväisesti. Toimithan ripeästi – täytämme paikan heti sopivan kandidaatin löydyttyä.

Jos kaipaat lisätietoja, soita Linda Tieralalle, päällikkö, viestintä ja sijoittajasuhteet, puh. 040 571 7895.