Viestintäasiantuntija, Metsä Group

Sijainti: Kemi

Haku päättyy: 28.2.

Lisätiedot: Viestintäpäällikkö Anna-Liisa Pennanen, voit soittaa 23.2. klo 14.00–17.00 tai 24.2. klo 10.00–14.00 numeroon 050 574 8071 tai lähettää sähköpostia anna-liisa.pennanen@metsagroup.com.

Julkaistu: 18.02.2021

Kirjoittanut:

Katso kaikki työpaikat

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen

VIESTINTÄASIANTUNTIJAA

Metsä Groupin Kemin biotuotetehdasprojektiin.

 

Mitä pääset tekemään?

Viestintäasiantuntijana pääset toteuttamaan projektin sisäistä ja ulkoista viestintää yhdessä viestintäpäällikön kanssa. Varmistat omalta osaltasi biotuotetehdasprojektin etenemisen suunnitellusti ja aikataulussa.

Monipuolisessa työnkuvassa keskeistä on muun muassa sisällöntuotanto ja sen koordinointi, sisältöjen julkaiseminen sekä asiantuntijoiden tukeminen viestinnässä esimerkiksi viestintäkoulutusten kautta. Saat tehtäväksesi omia kokonaisia viestinnän osa-alueita ja lisäksi sinulla on mahdollisuus vaikuttaa niihin viestinnän osa-alueisiin, joihin haluat työssäsi keskittyä.

 

Millä vakuutat meidät?

Sinulla on tehtävään soveltuva korkea- tai ammattikorkeakoulututkinto. Sinulla on vahva työkokemus viestinnästä ja kokemuksesi projektityöskentelystä katsotaan eduksesi. Tunnet viestinnän toimintaympäristön ja ymmärrät miten onnistumista mitataan. Hahmotat nopeasti laajoja kokonaisuuksia ja poimit niistä oleellisen, pystyt priorisoimaan ja organisoimaan ongelmitta. Olet tehokas ja pystyt toimimaan määrätietoisesti ja nopeasti muuttuvissakin tilanteissa. Omaat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Tunnet modernit viestinnän keinot ja kanavat sekä otat uudet työkalut nopeasti haltuun.

Suomen kielen lisäksi sinulla on erinomainen englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Muu kielitaito auttavallakin tasolla on plussaa kansainvälisellä työmaalla.

 

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä!

Tuleva esimiehesi, viestintäpäällikkö Anna-Liisa Pennanen kertoo mielellään lisää työstä. Voit soittaa hänelle tiistaina 23.2. kello 14.00–17.00 tai keskiviikkona 24.2. kello 10.00–14.00 välisenä aikana numeroon 050 574 8071 tai lähettää sähköpostia anna-liisa.pennanen@metsagroup.com.

 

Hae paikkaa! Miten prosessi etenee?

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 28.2.2021 asti. Onnea hakuun! https://metsagroup.wd3.myworkdayjobs.com/MetsaGroup_Careers/job/Kemi/Viestintasiantuntija_R0001409