Viestintäasiantuntija, Keravan kaupunki

Haku päättyy: 21.10.2021 klo 16.00

Sijainti: Kerava

Lisätiedot: Keravan kaupungin viestintäjohtaja Thomas Sund, thomas.sund@kerava.fi, p. 040 318 2939 sekä Asuntomessujen projektipäällikkö Sofia Amberla, sofia.amberla@kerava.fi, p. 040 318 2940 (pe 15.10. klo 9.00-10.00)

Julkaistu: 12.10.2021

Kirjoittanut:

Katso kaikki työpaikat

Mahtava tilaisuus Keravalla – haemme Asuntomessuprojektiin

VIESTINTÄASIANTUNTIJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen, joka kestää lokakuuhun 2024 asti.

 

Asuntomessut 2024 järjestetään Keravalla Kivisillan alueella Keravan kartanon ja Keravanjoen kulttuurimaisemissa. Haemme viestintäasiantuntijaa, jonka vastuulla on valmistella Asuntomessujen viestintää yhdessä projektipäällikön kanssa ja tiiviissä yhteistyössä kaupungin muun organisaation ja Osuuskunnan Suomen Asuntomessujen kanssa. Alueen asemakaava ja infran suunnittelu ovat parhaillaan työn alla, rakentaminen ajoittuu vuodelle 2023 ja messuja vietetään kesällä 2024.

 

Tätä tulet meille tekemään

Viestintäasiantuntijan tehtävänä on tuoda monipuolisesti näkyväksi Asuntomessuhankkeen uusia ajatuksia Keravan uudistuvan brändin mukaisella tavalla. Työssä suunnitellaan ja toteutetaan projektin viestintää ja markkinointia tuottamalla sisältöjä eri kanaviin. Päivittäiseen työhön kuuluu myös varmistaa sujuva projektitiedotus kaupungin sisällä ja alueen rakentajien sekä muiden sidosryhmien suuntaan.

 

Näin menestyt tehtävässä

Tehtävän hoitaminen edellyttää useamman vuoden kokemusta vastuullisesta itsenäisestä työstä ja vahvaa osaamista eri viestinnän kanavista. Viestintää tehdään projektin kuluessa sekä kirjallisesti että suullisesti ja myös hyvälle visuaaliselle osaamiselle on tilausta. Arvostamme ennakkoluulotonta otetta, meillä saa kokeilla uusia tapoja toteuttaa viestintää.

Tehtävässä tarvitaan hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, paineensietokykyä sekä kykyä toimia nopeatempoisessa työympäristössä. Tehtävässä tarvitaan kotimaisten kielten osaamisen lisäksi hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tehtävän menestyksellistä hoitamista tukee soveltuva korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkinto. Hakijoilta toivotaan erityisesti kokemusta verkkoviestinnästä, hankeviestinnästä sekä toimisto- ja kuvankäsittelyohjelmistojen hyvää hallintaa.

 

Tule meille työkaveriksi – tarjoamme sinulle

Meillä pääset näyttämään ja käyttämään osaamistasi sekä kehittymään kanssamme Asuntomessuprojektin myötä. Viestintäasiantuntija on osa kaupungin viestintäyksikköä ja raportoi viestintäjohtajalle. Viestintäkollegat ovat tukenasi ja tarjoamme sinulle lisäksi näköalapaikan messuprojektin huipputiimissä. Haluamme, että meillä jokainen onnistuu tehtävässään ja autamme toinen toisiamme.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:in mukaan.

Odotamme innolla hakemustasi! Hakuaika päättyy 22.10.2021 klo 16.00. Hae paikkaa.

 

Lisätietoja

Keravan kaupungin viestintäjohtaja Thomas Sund, thomas.sund@kerava.fi, p. 040 318 2939.
Asuntomessujen projektipäällikkö Sofia Amberla, sofia.amberla@kerava.fi, p. 040 318 2940. Soittoaika perjantai 15.10. klo 9.00-10.00.

https://www.kerava.fi/
https://kerava.fi/kerava-info/kerava-työnantajana

 

Kerava on pääkaupunkiseudun pohjoinen kärki. Alle puolessa tunnissa Helsingin keskustasta pääset meille, vehreään puistojen ja ihmisten pikkukaupunkiin. Kerava on kekseliään ja kestävän kehityksen edelläkävijä, hyvän elämän kaupunki. Tämän mahdollistavat kaupungin noin 1900 osaavaa ja arvostettua työntekijää. Noin 37 000 asukkaan Keravan saavutat helposti niin pääradan junalla kuin autoillenkin. Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni- ja Vastuullinen työnantaja -kampanjoissa ja sitoudumme niiden periaatteisiin.