Viestintäasiantuntija, Keravan kaupunki

Haku päättyy: 3.11.2021 klo 16:00

Sijainti: Kerava

Lisätiedot: Keravan kaupungin viestintäjohtaja Thomas Sund, thomas.sund@kerava.fi, p. 040 318 2939. Soittoajat: 15.10. klo 12.00-14.00, 18.10. klo 12.00-14.00, 27.10. klo 11.00-13.00 ja 29.10. klo 11.30-12.30.

Julkaistu: 12.10.2021

Kirjoittanut:

Katso kaikki työpaikat

Oletko tavoitteellinen viestinnän ammattilainen? Haluatko olla mukana rakentamassa brändiä ja uudistaa viestinnän toimintamalleja kasvavalle kaupungille? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme

VIESTINTÄASIANTUNTIJA

Haemme kaupungin viestintäyksikköön kahta viestintäasiantuntijaa

 

Tätä viestintäasiantuntijat tekevät Keravalla

Viestintäasiantuntijan tehtävänä on suunnitella, kehittää ja toteuttaa kaupungin viestintää osana viestintäyksikköä, yhteisten viestinnän linjausten mukaisesti. Viestintäasiantuntijan tehtävänkuva on monipuolinen ja se sisältää sisäistä ja ulkoista viestintää. Kehitämme suunnitelmallisesti kaupungin viestintää, joten viestintäasiantuntija toimii tarvittaessa myös projektipäällikkönä viestinnän hankkeissa ja hän osallistuu kaupungin markkinointiin liittyvien tehtävien hoitamiseen. Tämä on paikka, jossa kehität omaa osaamista!

Viestintäasiantuntijoiden tarkempi tehtävänkuvas ja työnjako päätetään, kun rekrytointi on valmis. Tehtäviin kuuluvat kuitenkin mm. kaupungin verkkosivuston päätoimittajuus, kehittäminen ja koordinointi hajautetun ylläpitomallin mukaisesti. Tämän lisäksi tehtäviin kuuluu uudistetun intranetin päätoimittajuus ja vastuu kaupungin koronaviestinnästä. Viestintäasiantuntijat vastaavat myös toimialaviestinnästä ja osallistuvat kaupungin edustajana kuntakokeiluviestintään.

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle tehtävän, jossa pääset kehittämään monipuolisten tehtävien kautta omaa osaamistasi hyvässä työyhteisössä. Pääset työskentelemään niin strategisella kuin operatiivisella tasolla. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työssä oppimiseen sekä työhyvinvointia tukevat palvelut. Työpaikkasi sijaitsee Keravan kaupungintalolla. Etätyöhön on myös jatkossa joustavat ja hyvät mahdollisuudet.

 

Näin onnistut tehtävässä

Tehtävässä menestyminen edellyttää vähintään 2–3 vuoden monipuolista kokemusta viestinnän tehtävistä. Toimintatavoiltasi olet suunnitelmallinen, itseohjautuva, tavoitteellinen ja selkeä. Näet ison kuvan, pystyt priorisoimaan ja keskityt olennaiseen. Olet hyvä kirjoittaja ja ilmaiset itseäsi selkeästi ja vakuuttavasti myös suullisesti. Olet joustava tiimipeluri.

Työssä tarvitset hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja ja sinulla on muutosviestinnän sekä markkinointiviestinnän osaamista. Hallitset monikanavaisen viestinnän ja sisällöntuotannon prosessit sekä ymmärrät laaja-alaisesti erilaisia viestinnän keinoja ja työkaluja. Sosiaalinen media on sinulle luontainen tapa kommunikoida.

Ymmärrät julkisuuden vaatimuksia ja median työtä. Eduksi katsotaan kokemus julkishallinnon viestintätehtävistä. Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Raportoit tehtävässä viestintäjohtajalle. Teet säännöllistä yhteistyötä toimialojen ja kaupunginjohtajan esikunnan kanssa.

Työsuhde on vakituinen ja siinä on kuuden kuukauden koeaika. Osana hakuprosessia saatetaan käyttää henkilöarviointia.

 

Hakeminen

Toivottavasti innostuit – hae pian Kuntarekryn kautta! Hakuaika päättyy 3.11.2021 klo 16:00

 

Yhteystietomme

Keravan kaupungin viestintäjohtaja Thomas Sund, thomas.sund@kerava.fi, p. 040 318 2939. Soittoajat: 15.10. klo 12.00-14.00, 18.10. klo 12.00-14.00, 27.10. klo 11.00-13.00 ja 29.10. klo 11.30-12.30.

 

https://www.kerava.fi/
https://kerava.fi/kerava-info/kerava-työnantajana

 

Kerava on pääkaupunkiseudun pohjoinen kärki. Alle puolessa tunnissa Helsingin keskustasta pääset meille, vehreään puistojen ja ihmisten pikkukaupunkiin. Kerava on kekseliään ja kestävän kehityksen edelläkävijä, hyvän elämän kaupunki. Tämän mahdollistavat kaupungin noin 1900 osaavaa ja arvostettua työntekijää. Noin 37 000 asukkaan Keravan saavutat helposti niin pääradan junalla kuin autoillenkin. Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni- ja Vastuullinen työnantaja -kampanjoissa ja sitoudumme niiden periaatteisiin.