Viestintäasiantuntija, HUS

Sijainti: Helsinki

Haku päättyy: 2.12.

Lisätietoja: markkinointipäällikkö Elina Tuori, puh. 040 767 0687, tavoitettavissa 26.11. klo 8.30-9.30 ja 30.11. klo 15-16.

Julkaistu: 13.11.2020

Kirjoittanut:

Katso kaikki työpaikat

Kiinnostaako sinua työ kansainvälisesti korkeatasoisessa organisaatiossa? Haluatko työskennellä yhteiskunnan hyväksi ja ihmisten parhaaksi? Tule osaksi HUSin uudistuvaa viestintää!

HUSin viestinnän Brändi ja markkinointiviestintä -tiimiin haetaan vakituiseen tehtävään viestintäasiantuntijaa, jolla on taitoa ja intoa sukeltaa sisään erikoissairaanhoidon, brändinhallinnan ja markkinoinnin maailmoihin.

Työskentelet osana Brändi ja markkinointiviestintä -tiimiä, jossa on jatkossa kahdeksan kokopäiväistä viestintä- tai markkinointiammattilaista. Hoidamme yhdessä tiimimme vastuualueen tehtäviä ja kehitämme HUS -brändiä ja markkinointiviestintää.

Toimit myös HYKS-sairaanhoitoalueen Sydän- ja keuhkokeskus sekä Syöpäkeskus -tulosyksiköiden viestintäpartnerina ja vastaat kokonaisvaltaisesti tulosyksiköiden viestinnästä. Teet tiivistä yhteistyötä tulosyksiköiden johdon sekä asiantuntijoiden kanssa.

Esimiehenäsi toimii Brändi ja markkinointiviestintä -tiimin vetäjä. Hänen lisäkseen raportoit Sydän- ja keuhkokeskuksen sekä Syöpäkeskuksen tehtävien osalta yksiköiden johdolle.

 

Tehtävässä edellytetään kykyä toteuttaa ja kehittää tulosyksiköiden viestintää itsenäisesti sekä operatiivisella että taktisella tasolla:

 • Tulosyksikön tärkeimpien painopisteiden, tavoitteiden ja mittareiden tunnistaminen ja asettaminen yhdessä yksikön johdon ja viestinnän johdon kanssa
 • Viestinnän keinojen valinta ja suunnittelu
 • Tulosyksikön sisältöjen ja viestintämateriaalien tuottaminen ja kanavien omistajuus
 • Tulosten seuranta ja raportointi
 • Yksikön viestintäpalvelut ja näkyvyys

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset:

 • Monipuolista viestintäkokemusta
 • Aktiivisen, oma-aloitteisen asiantuntijaotteen
 • Priorisointi- ja paineensietokykyä
 • Hyvät vuorovaikutustaidot
 • Hyvän tuntuman nopeasti kehittyvään viestintäkenttään
 • Kokemusta tai halua kehittyä markkinointiviestinnässä ja brändin kehittämisessä

 

Aloitat tehtävässäsi 11.1.2021 tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle merkityksellistä työtä Suomen suurimmassa terveydenhuollon tuottaja- ja tutkimusorganisaatiossa. Työympäristömme on poikkeuksellisen monipuolinen ja brändinäkyvyytemme suuri.

Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto ja soveltuva työkokemus.

Kielitaito: Erinomainen suomen kielen taito. Tyydyttävä ruotsin kielen taito ja riittävä englannin kielen taito. Edellytettyä laajempi kielitaito (ruotsi, englanti, venäjä) katsotaan hakijalle eduksi.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Ota yhteyttä ja kysy lisää: markkinointipäällikkö Elina Tuori, puh. 040 767 0687, tavoitettavissa 26.11. klo 8.30-9.30 ja 30.11. klo 15-16.

Tule hyvän työn tekijäksi HUSiin! Lähetä hakemus hakuajan loppuun 2.12. mennessä.

Hae tehtävää: https://rb.gy/bqc9sy

 

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee lähes 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastuullamme on 24 jäsenkunnan asukkaiden erikoissairaanhoito. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito.

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija ja maan toiseksi suurin työnantaja. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme. HUS on savuton.