Viestintäasiantuntija, Danske Bank

Sijainti: Helsinki

Haku päättyy: 7.3.

Lisätiedot: Head of Communications Anu Ilvonen, puh. 050 376 0438.

Julkaistu: 18.02.2021

Kirjoittanut:

Katso kaikki työpaikat

Oletko intohimoinen viestinnän tekijä ja kiinnostunut rakentamaan suomalaisten taloudellista mielenrauhaa? Danske Bankin Suomen viestintäyksikkö etsii nyt kokenutta viestintäasiantuntijaa kiinnostavaan ja monipuoliseen tehtävään määräaikaiseen opintovapaan sijaisuuteen.

Viestintäyksikkö rakentaa Danske Bankin mainetta Suomessa aktiivisella ulkoisella ja sisäisellä viestinnällä. Henkilöasiakasliiketoimintaa tukevana viestintäasiantuntijana vastuualueinasi ovat etenkin ulkoisen maineenrakentamisen mahdollisuuksien tunnistaminen ja kehittäminen laina-, sijoitus- ja arjen raha-asioissa sekä pankin kulttuurin muutoksen tukeminen sisäisellä viestinnällä.

Tehtäviisi kuuluu viestintäsuunnitelmien ja sisällön tuottaminen henkilöasiakasliiketoiminnan projekteihin sekä liiketoiminnan avainteemojen sparraaminen viestintäyksikön sisältötiimin ja lehdistöpäällikön kanssa. Valmennat ja neuvot esimiehiämme ja projektipäälliköitä viestien muotoilemisessa ja kirkastamisessa. Seuraat aktiivisesti viestinnän uusia tuulia ja työkaluja, ja ammennat tätä oppia Danske Bankin henkilöasiakkaita palvelevien liiketoimintojen viestinnän kehittämiseen.

Pankkitoiminta on dynaaminen osa suomalaisten yhteiskuntaa, ja toivomme että olet oma-aloitteinen ja viihdyt nopeatempoisessa ympäristössä. Menestyt tehtävässä todennäköisimmin, jos sinulla on:

  • soveltuva korkeakoulututkinto (viestintä, journalismi).
  • 3-5 vuotta viestintäalan työkokemusta, ja kokemusta projektityöskentelystä. Olet tottunut viemään viestintäsuunnitelmia menestyksellä jouhevasti läpi alkuideoinnista loppuraportointiin ja huomioimaan useiden sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien tarpeet.
  • aito innostus yleisölähtöiseen viestintään ja taito kääntää vaikeatkin talousaiheet kotitalouksien arkea ja strategian toteuttamista helpottaviksi neuvoiksi ja vinkeiksi.
  • perustiedot ja kiinnostus oppia lisää pankkitoimialasta, sijoitusmarkkinoista ja taloudesta.

Olet luonteeltasi hyvä organisoimaan, ja sinua kiinnostaa prosessien ja toiminnan kehittäminen. Yhteistyö on sinulle luonteva onnistumisen edellytys, ja kommunikoit sujuvasti suomeksi sekä englanniksi. Käytät Office-ohjelmia näppärästi, ja yleiset julkaisujärjestelmät ja digitaalisen sisällön tuottaminen ovat sinulle arkea.

Tarjoamme sinulle paikan ketterässä ja kehityshenkisessä tiimissämme, joka toimii tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan, konsernin viestintätoimintojen sekä paikallisen markkinoinnin ja digitaalisen myynnin kanssa. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa suomalaisten taloudelliseen mielenrauhaan pankissa, joka haluaa olla suomalaisten kuluttajien ja yritysten luotettu kumppani talousasioissa.

Tehtävä on määräaikainen opintovapaan sijaisuus, alkaen mielellään 1.5.2021 ja päättyen 31.8.2022.

Kiinnostuitko? Olisi mukava tutustua sinuun! Hae tehtävää pian, kuitenkin viimeistään 7.3.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Communications Anu Ilvonen, puh. 050 376 0438.

Danske Bank on pohjoismainen pankki, jolla on vahvat paikalliset juuret ja siltoja muualle maailmaan. Yli 145 vuoden ajan olemme auttaneet ihmisiä ja yrityksiä Pohjoismaissa toteuttamaan tavoitteensa. Danske Bankilla on yli 22 000 työntekijää 12 maassa ympäri maailmaa, ja he palvelevat 3,3 miljoonaa henkilö-, yritys- ja laitosasiakastamme. Pankkipalvelujen lisäksi tarjoamme myös henkivakuutuksia ja eläkepalveluita, kiinnelainoja, varainhoitoa sekä kiinteistö- ja leasingpalveluita.