Viestintäasiantuntija Brändi ja markkinointiviestintä -tiimiin, HUS

Sijainti: Helsinki

Haku päättyy: 25.11.

Lisätietoja: Elina Tuori, puh. 040 767 0687, tavoitettavissa 13.11. klo 15-16 ja 16.11. klo 15-16.

Julkaistu: 09.11.2020

Kirjoittanut:

Katso kaikki työpaikat

Kiinnostaako sinua työ kansainvälisesti korkeatasoisessa organisaatiossa? Haluatko työskennellä yhteiskunnan hyväksi ja ihmisten parhaaksi?

HUSin viestinnän Brändi ja markkinointiviestintä -tiimiin haetaan vakituiseen tehtävään viestintäasiantuntijaa, jolla on osaamista ja intoa sukeltaa sisään sekä laboratorion ja lääketieteellisen kuvantamisen että brändinhallinnan maailmoihin.

Työskentelet osana Brändi ja markkinointiviestintä -tiimiä, jossa on jatkossa kahdeksan kokopäiväistä viestintä- tai markkinointiammattilaista. Hoidamme yhdessä tiimimme vastuualueen tehtäviä ja kehitämme brändiä ja markkinointiviestintää.

Toimit myös Diagnostiikkakeskuksen viestintäpartnerina. Vastaat kokonaisvaltaisesti Diagnostiikkakeskuksen viestinnästä ja erityisesti ulkoisesta viestinnästä. Teet tiivistä yhteistyötä Diagnostiikkakeskuksen ja sen tulosyksiköiden johdon sekä asiantuntijoiden kanssa.

Esimiehenäsi toimii Brändi ja markkinointiviestintä -tiimin vetäjä. Hänen lisäkseen raportoit Diagnostiikkakeskuksen tehtävien osalta myös Diagnostiikkakeskuksen johdolle.

 

Tehtävässä edellytetään kykyä toteuttaa ja kehittää Diagnostiikkakeskuksen viestintää itsenäisesti sekä operatiivisella että taktisella tasolla:

 •  Tulosalueen tärkeimpien painopisteiden, tavoitteiden ja mittareiden tunnistaminen ja asettaminen yhdessä yksikön johdon ja viestinnän johdon kanssa.
 •  Viestinnän keinojen valinta ja suunnittelu.
 • Tulosalueen sisältöjen ja viestintämateriaalien tuottaminen ja kanavien omistajuus vastuualueesi mukaisesti.
 • Tulosten seuranta ja raportointi.
 • Tulosalueen näkyvyys ja viestintäpalvelut vastuualueesi mukaisesti.

 

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset:

 • Monipuolista viestintäkokemusta
 • Aktiivisen, oma-aloitteisen asiantuntijaotteen
 • Priorisointi- ja paineensietokykyä
 • Hyvät vuorovaikutustaidot
 • Hyvän tuntuman nopeasti kehittyvään viestintäkenttään
 • Kokemusta tai halua kehittyä markkinointiviestinnässä ja brändin kehittämisessä

 

Aloitat tehtävässäsi 11.1.2021 tai mahdollisimman pian.

Tarjoamme sinulle merkityksellistä työtä Suomen suurimmassa terveydenhuollon tuottaja- ja tutkimusorganisaatiossa. Työympäristömme on poikkeuksellisen monipuolinen ja brändinäkyvyytemme suuri.

Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto ja soveltuva työkokemus.

Kielitaito: Erinomainen suomen kielen taito. Tyydyttävä ruotsin ja englannin kielen taito. Edellytettyä vahvempi kielitaito katsotaan hakijan eduksi.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Ota yhteyttä ja kysy lisää. Markkinointipäällikkö Elina Tuori, puh. 040 767 0687, tavoitettavissa 13.11. klo 15-16 ja 16.11. klo 15-16.

Tule hyvän työn tekijäksi HUSiin! Lähetä hakemus hakuajan loppuun 25.11. mennessä.

Hae tehtävää täällä.

 

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee lähes 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastuullamme on 24 jäsenkunnan asukkaiden erikoissairaanhoito. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito.

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija ja maan toiseksi suurin työnantaja. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme. HUS on savuton.